Kam s ročným dieťaťom do Chorvátska?

lus83
22. apr 2018

Zdravim vas, viem, ze sa tu o teme Chorvatsko diskutovalo uz milionkrat, ale nanasla som zatial adekvatnu odpoved 🙂 tak sa pytam. Kam do Chorvatska s rocnym dietatom? Ideme prvykrat so synom koncom augusta a mam z toho trochu stres. Hladame nieco, kde netreba dlho cestovat, je tam teplucke more, pekna kamienkova plaz, nie milion ludi a vhodne pre rodiny s malickymi detmi. Mate nejake tipy? Dakujem

PS: Inak, bola som uz v Podgore, Tucepi, Baske, Dubrovniku, Zadare, Sukosan, Vodice...cize tieto oblasti poznam. Dakujem

lucia1317
22. apr 2018

Starigrad-Paklenica- dobre ceny, pekna plaz, malo ludi, krasny narodny park.

lubina
22. apr 2018

Ak chces malo cestovania tak sever, Pula a jej okolie je krasne a v auguste je stale teplo a teple more, plytke ...

janinah
22. apr 2018

Primošten sa mne veľmi páči,ale málo ľudí nečakaj,zas pláž nie je malá,hlava ńa hlave tam nie je

ibrunova
22. apr 2018

Sv. Filip a Jakov, hotel Alba..

hettinka
22. apr 2018

Pre mna top s dieťaťom Baska na Krku, hotel Corinthia. Alebo ta Alba v Jakove, ale ta tusim nemá výťah (na kočík sa hodí) ani bazény.
Pripadne Novigrad, hotel Aminess Maestral alebo Laguna a Mocsenicka Draga hotel Remisens Marina.

lus83
autor
22. apr 2018

Ďakujem veľmi pekne za tipy. My hľadáme sukromne ubytko, nie hotely. Skor ma zaujíma pekna oblasť. Ďakujem za tipy.

tina8686
22. apr 2018

Preco sukromne ubytko?chces vyvarat?mozem sa ta opytat kolko chcete investovat?(ubytko strava)my sme boli minuly rok s 1,5 rocnym v Primošten hotel Zora a bolo super..hlavne plaž (ziadna tlacenka)

lus83
autor
22. apr 2018

@tina8686 tak súkromné ubytko, aby sme mali vacsiu pohodicku, sukromie a nie, ze si nemozes ani zapalit vecer, lebo susedovi vo vedľajšej izbe pojde dym dovnútra, aby sme mohli kecat na balkone atd... Ale s tym varenim máš pravdu. Nechce sa mi, ale moj muz hundre, ze sak toľko si navarime 🙄

ibrunova
22. apr 2018

Inak napríklad hotel Alba má okrem hotela aj také chstky, pričom strava je v hoteli..
@lus83

hettinka
22. apr 2018

@lus83 však ak on navarí, tak to máš super. My na súkromie chodíme len na pár dni, ak si predlzujeme dovolenku, chodíme na týždeň do hotela + 4-5 dni apartmán, a vtedy raňajky má v plnej réžii manžel (vrátane nákupu), obed niečo rýchle na plazi a večere “vari” manžel v restike. Ja varím max kávu, čaj a puding. A v žiadnom prípade nejem na dovolenke polotovary a sackove polievky.

Inak, tie oblasti sú v pohode, kde som písala aj hotely. V Sv. Filip i Jakov sme boli 2x ubytovaní na súkromí, cena 50€ a viac na noc veľký apt pre 4. Ale kontakt nemám, my chodíme na blind.

hettinka
22. apr 2018

@ibrunova vola sa to apartmány Croatia

lus83
autor
22. apr 2018

Ked tak nad tým rozmýšľam, asi by bolo najlepšie byt ubytovani v nejakej chatke, ktorá ale patrí hotelu, kde by sme sa chodievali najesť. Citala som o Zaton holiday resort, ale uz je teraz je to plne. Nieco podobné by asi bolo fajn.

hettinka
22. apr 2018

@lus83 pogoogli niečo ako depandanse hotela. pri tom hoteli Alba s takéto "chatky", teda domčeky, daju sa doplatiť len ranajky, alebo aj polpenzia.
Rovnako pri hoteli Corinthia sú aj apartmánové domčeky. V Rabaci je komplex Oliva tiež je to blízko a pekná pláž, to sú mobilné domčeky, neviem, či by vám to vyhovovalo... a neviem, ako oni maju stravu, ale podla mna sa da doplatiť v hoteli.

Inak, v hoteli nikto nerieši, či niekto fajčí na balkone, alebo sa rozpráva, ludia sú väčšinou vonku, aj večer, sú dlho hore. V apartmáne to má tiež svoje čaro, ale mne osobne chýbajú služby hotela, jedlo je len jedno z toho. Proste mam rada ten komfort, že mi aj upracú izbu a hlavne, že decka tam majú vyžitie, animácie, bazén ... Tak aj preto kombinujeme, 2 týždne v hoteli by sme nezaplatili, takto sa to dá.

My tento rok ideme do rezort Crvena Luka (cez CK Vítkovice tours), tiež do hotelového apartmánu s PP v hoteli. A je to "trošku" drahšie, ale to my máme všade s 2 pubertiakmi, že platíme ako za 4 dosp.

ibrunova
22. apr 2018

@hettinka presne, som aj zabudla, boli sme tam už dosť dá no..

lent1lk4
22. apr 2018

@lus83 ak moze byt aj sukromne ubytko, my sme boli dva roky po sebe na ostrove Ugljan, oblast/dedinka Preko.. nevidela som tam vela hotelov, pri plazi kde sme chodievali bol jeden malinky... ale kopec domov/apartmanov na prenajom.. podla mna idealne prostredie pre male deti.. male kusky piesocnatej plaze, plytka voda este daleko od brehu, tepla, cista.. vacsina turistov boli rodiny s detmi, takze ziadny nadmerny hluk.. primerane mnozstvo ludi... v apartmane sme mali kuchynku, ale varili sme asi len raz spagety 🙂 pri plazi pizzeria a restika ktora patrila k spominanemu hotelu, tak sme naplno vyuzivali sluzby 🙂 (decka aj tak mali obdobie "prosim si roztek so sunkou".. takze nemalo zmysel vyvarat nieco co by nam potom ofrflali)

lus83
autor
22. apr 2018

@hettinka ďakujem za tip 😊

santeema
22. apr 2018

@lus83 inak dik, ze si sa spytala, lebo presne toto zaujimalo aj mna🙂)

lus83
autor
23. apr 2018

@hettinka chodievate vzdy cez cestovky? Ktorá je dobra? Ďakujem

hettinka
23. apr 2018

@lus83 ja mám obľúbené Satur, na nizkonakladovky Globtour a ak chceme animácie, tak klubové hotely českej Vitkovice tour ckvt.sk

Sklamaná som bola z Kartágo tour a Turankar, tak tie už nevyužívame.

Apartmány berieme na blind, kratšie pobyty, mimosezonky a tranzitné ubytko cez booking, alebo napriamo po porovnani cien.

lus83
autor
23. apr 2018

@hettinka DIK za odpovede 🙂

janulienka85
23. apr 2018

chorvatsko nemam rada...ale ked tak odporucam sibenik solaris velmi pekne prostredie

lus83
autor
23. apr 2018

@janulienka85 tak ja uz som bola rôzne, okrem európskych miest na krátkom vylete, ci na dlhsej dovci na Sicílii, v Grecku ci Tunisku a vzdy sa vraciam do Chorvátska ❤️ tam sa citim bezpecne a je tam krásne, ľudia velmi blizki.

janulienka85
23. apr 2018

@lus83 ja vas od chorvatska neodhovaram....mam coto pocestovane a to je moj nazor

hettinka
23. apr 2018

@lus83 v Solaris pri šibeniku je detský hotel Andrija s aj mobilne domy, ale neviem, či tie sú so stravou. Je to oddelene, mimo mesta, take umelo vybudovaný komplex 5 hotelov. Ale výhoda je upravená plaz, bazény, ihriska, animácie... mne tam prekážalo množstvo hlučných Talianov a Rusov. My sme bývali v hoteli Niko.

draze
25. apr 2018

My tiez ideme prvy raz, odporucam Rovinj, Umag, ostrov Rab plaz San Marco. Ubytko skus cez Booking.

jane24
1. máj 2018

My mame tento rok dost problem...neviete niekto poradit hladame apartmanovy dom dost blizko plaze cca 70-100m maximalne..ideme 3 rodiny s detmi 2+2,3+2,2+2. pozvolny vstup..plaz aj s tymi ich borovicami a ziadne velke balvany blizko plaze.. stredna dalmacia najlepsie.velmi dakujem za akekolvek tipy

lus83
autor
4. jún 2018

No mile damy. Nakoniec sa mi podarilo nájsť paradne ubytko. Mobile homes polari pri Rovinj. Su to mobilne domčeky s dvomi spalnami, dvomi kupelnami, su tam bazeniky pre deti a je to pri mori. Sice trochu drahe, ale mame vsetko pokope. Uvidíme ako bude. Odporucam toto a pripadne mobile homes Vestar ci mobile homes Mediteran pri Rovinj, ak planujete s detmi. Takze tip co som nasla...

lucia1317
5. jún 2018

@lus83 cena je teda riadna, ale vypada to super. I ked za tie peniaze by som sla do inej krajiny. Uzite si😉

sorciera24
25. jún 2019

@lus83 ahoj, ako sa vam pacilo v tomto kempe?

lus83
autor
26. jún 2019

@sorciera24 nakoniec sme neboli