Baby nejaký tip kam isť z deťmi aby sme tam mohli aj prespať?chceli by sme nejakú zoo a v blízkosti ubytko na ďalší týždeň..vedeli by ste o niečom kde by bolo ešte aj voľne ?termín by sme chceli 1.8 ďakujem
@petrastrbanikova malkia park
@jessicai áno ak by sme aj chceli len nevieme nájsť žiadne úbytko už na ten termín 🤷neviete o hocicom kde by sa dalo prespať?či tam napr.v rodin.domoch neprenajimaju až keď sa tam príde?lebo vôbec netušíme
@petrastrbanikova Booking.com si skúšala? Lebo neverím že by bolo všade plno....
@petrastrbanikova nerozumiem...veď dám do Google ubytovanie Bojnice a do rána máš čo robiť pokým všetkým napíšes mail.Neexistuje, aby si nenašla ubytovanie.Ja by som išla do ČR Dvur Kráľove
@miskooo1987 booking veru nie skúsim ešte ten ďakujem 😊
Bojnice na tyzden urcite rcite nie. Tak 4 dni ok ale viac nie.
@petrastrbanikova Košice
Mas milion portalov na ubytko. Booking airbnb megaubytovanie na FB mas skupiny napr Liptov Tatry ubytovanie... len treba vyvinut namahu.
Pekna Zoo je v Spisskej Novej Vsi, v blizkosti Slovensky Raj, Tatry. Vela moznosti na vylety. Ubytko zlavomat, zlavadna, booking.
@lenuliatko84 ja som napísala že na ďalší týždeň nie na týždeň 😉
@petrastrbanikova jaj prepac .lebo tyzden by bol fakt vela.
@petrastrbanikova hotel Hokejka skuste, my sme sa teraz vratili odtiaľ. Je to v Prievidzi, ale kúsok od Bojnic
@liaka už máme ❤️
@petrastrbanikova Peti, my sme boli v Bojniciach iba na jednu noc. Išli sme do Zoo. Bohate stačilo 👍
@petrastrbanikova
@adul23 popri rieke v Prievidzi otvorili krasne detske centrum su tam nafukovacky, trampoliny, odrazadla, domceky a mnoho ineho. Vola sa to Dráčik ( nie je to hracky obchod) je to kusok od hotela popri rieke. Je tam krasne. Rodicia mozu byt na kave, pivku a deti sa hraju.
@adul23 presne tak plánujeme aj my 😊
@liaka ak budeme stíhať tak sa tam zastavíme 😉
@petrastrbanikova v Bojniciach je aj neandrtalska jaskyňa
Sme tam boli a celkom fajn,ak máš deti,tak ich to bude určite baviť,lebo dostaneš papierik s úlohami a musíš vybrať správne odpovede
Len sa to dosť blbo hľadá,ale taký vyletik postačí na pobavenie
@petrastrbanikova s deťmi by som išla do Bojnic. Je tam ZOO, krásny kúpeľný park a rozprávková dedinka šmolkovo pri vyhliadkovej veži, ktorá je tiež super.