Kam s deťmi na víkend?

petrastrbanikova
24. júl 2020

Baby nejaký tip kam isť z deťmi aby sme tam mohli aj prespať?chceli by sme nejakú zoo a v blízkosti ubytko na ďalší týždeň..vedeli by ste o niečom kde by bolo ešte aj voľne ?termín by sme chceli 1.8 ďakujem

jessicai
24. júl 2020

@petrastrbanikova s deťmi by som išla do Bojnic. Je tam ZOO, krásny kúpeľný park a rozprávková dedinka šmolkovo pri vyhliadkovej veži, ktorá je tiež super.

majusska202
24. júl 2020

@petrastrbanikova malkia park

petrastrbanikova
autor
24. júl 2020

@jessicai áno ak by sme aj chceli len nevieme nájsť žiadne úbytko už na ten termín 🤷neviete o hocicom kde by sa dalo prespať?či tam napr.v rodin.domoch neprenajimaju až keď sa tam príde?lebo vôbec netušíme

miskooo1987
24. júl 2020

@petrastrbanikova Booking.com si skúšala? Lebo neverím že by bolo všade plno....

luccija
24. júl 2020

@petrastrbanikova nerozumiem...veď dám do Google ubytovanie Bojnice a do rána máš čo robiť pokým všetkým napíšes mail.Neexistuje, aby si nenašla ubytovanie.Ja by som išla do ČR Dvur Kráľove

petrastrbanikova
autor
24. júl 2020

@miskooo1987 booking veru nie skúsim ešte ten ďakujem 😊

lenuliatko84
25. júl 2020

Bojnice na tyzden urcite rcite nie. Tak 4 dni ok ale viac nie.

alazala
25. júl 2020
mirage
25. júl 2020

Mas milion portalov na ubytko. Booking airbnb megaubytovanie na FB mas skupiny napr Liptov Tatry ubytovanie... len treba vyvinut namahu.

engel76
25. júl 2020

Pekna Zoo je v Spisskej Novej Vsi, v blizkosti Slovensky Raj, Tatry. Vela moznosti na vylety. Ubytko zlavomat, zlavadna, booking.

petrastrbanikova
autor
25. júl 2020

@lenuliatko84 ja som napísala že na ďalší týždeň nie na týždeň 😉

lenuliatko84
25. júl 2020

@petrastrbanikova jaj prepac .lebo tyzden by bol fakt vela.

liaka
25. júl 2020

@petrastrbanikova hotel Hokejka skuste, my sme sa teraz vratili odtiaľ. Je to v Prievidzi, ale kúsok od Bojnic

petrastrbanikova
autor
25. júl 2020

@liaka už máme ❤️

adul23
26. júl 2020

@petrastrbanikova Peti, my sme boli v Bojniciach iba na jednu noc. Išli sme do Zoo. Bohate stačilo 👍

liaka
26. júl 2020

@petrastrbanikova
@adul23 popri rieke v Prievidzi otvorili krasne detske centrum su tam nafukovacky, trampoliny, odrazadla, domceky a mnoho ineho. Vola sa to Dráčik ( nie je to hracky obchod) je to kusok od hotela popri rieke. Je tam krasne. Rodicia mozu byt na kave, pivku a deti sa hraju.

petrastrbanikova
autor
26. júl 2020

@adul23 presne tak plánujeme aj my 😊

petrastrbanikova
autor
26. júl 2020

@liaka ak budeme stíhať tak sa tam zastavíme 😉

noemi155
26. júl 2020

@petrastrbanikova v Bojniciach je aj neandrtalska jaskyňa
Sme tam boli a celkom fajn,ak máš deti,tak ich to bude určite baviť,lebo dostaneš papierik s úlohami a musíš vybrať správne odpovede
Len sa to dosť blbo hľadá,ale taký vyletik postačí na pobavenie