Maminy ktore mate zcestovane Grecko - kde je najlepsie, ktore miesto? - myslim piesocnata plaz, plytke more, ziadne vodne potvory - jezkovia, cikady, kamene atd...a kedy je tam najteplejsie more? ( Rodicia boli na Thasose v juli - studene more....plaz o nicom....jezkovia )
@jespera som trošku prekvapená, bo my sme boli na Thassose, tiež v júli, a bola to jedna z naj dovoleniek - boli sme na Golden beach, Skala Potamia, pláž nádherná, zlatistý trblietajúci sa piesok, kryštálovo modrá voda, teplučká a žiadny ježkovia ani potvory, ale neviem teda, kde presne boli tvoji rodičia, ja sa tam určite ešte vrátim a možno už na rok keď bude malá väčšia, bo je to ďaleko 😉
Ostrovy - Rodos, Zakynthos, Korfu a pevnina Chalkidiky- všade sú krásne piesočnaté pláže, bez ježkov a iných potvor a hlavne teplá voda - my sme boli na týchto miestách a ako vždy nás Grécko nesklamalo. 🙂 🙂 🙂
@jespera bola som na pevnine Parga- ziadny jezkovia, plaz od kamienkov az po piesok, Kos - cikady boli ale na druhej strane ostrova, tak zalezi kam pojdes, my sme boli v čsti Lambi tam cikady nebolo počuť, ale zase na plazi strasny vietor, aj tak sme chodili po celom ostrove po vyletoch tak kupali sme sa vsade ale čiste plaze som videla asi len dve, na jednej sme boli čo vraj najkrajsia a najčistejsia a plavali tam riasy a aj odpadky fuj viac sa mi pačila ta Parga