Ahojte, koncom augusta/začiatkom septembra by sme chceli ísť na predĺžený víkend do wellness, to budeme mať 4mes. bábätko. Odporučte baby-friendly hotel s wellness, na nete je toho veľa, ale nenašla som zatiaľ, čo by sa nám páčilo. Manžel by najradšej ľahkú turistiku k tomu 😊 kde sa oplatí ísť? Cenovo nezáleží, chceme hlavne komfort, aby sme si s bábätkom oddýchli čo najviac to ide.
Ja by som s tak malym bábätkom do welness nesla...
@kiki68 my sme z východu a už taká dlhá cesta neprichádza do úvahy, ale kamoška tam bola a tiež chválila, tak snáď skúsime, keď bude malá väčšia...ale ďakujem krásne za tip😊
@zorkahorka Na toto som sa nepýtala, ďakujem
@zorkahorka súhlasím, vo welnesse nemá niekolkomesacne bábo co robiť... ani kúpať sa s ním v bazénoch, virivkach a pod....
@elalala hľadaj hotely s baby plávaním... Niečo sa mi marí, že niekde vo vysokých tatrách je hotel s bazénom pre bábätká... Hotel borovica (tiež niekde tam) ma zas minibazen do ktorého ti na požiadanie vedia napustit vodu bez chlóru... Klasický wellbes so mnou mesačným dieťaťom nie, a termálna voda uz vobec
Nikde som nenapísala, že to dieťa bude vo wellness so mnou, ani v žiadnej saune, ani v žiadnom bazéne. Wellness potrebuje môj manžel, ktorý na tom je zdravotne všelijak... Neviem, odkiaľ ste vyčítali, že 4 mesačné dieťa idem zobrať do vírivky....bude jej rovnako dobre ako doma, akurát nebude vo svojej postieľke, ale v cestovnej... Ide mi o to, aby sme nemali problém s pohybom s kočíkom atď... 🙈
@elalala salamandra resort, grand hotel permon, hotel sitno, tieto ma napadli ako prve baby friendly hotely, tak skus pozriet. Fajn wellness je aj v besenovej. Ale este mate malinke babo, takze asi to moze byt hocijaky hotel s peknym wellnesom pre manzela, lebo vam netreba nejake detske aktivity, kutik atd.
Kamoška chodila do Zelenej lagúny na Domasi a baby friendly by mal byť aj Hotel Vinnay na Vinianskom jazere - tam vidím ako bonus možnosť nekonecnych prechádzok jednak okolo jazera, z Vínneho na Šíravu (je chodník), či aj popri vode na Šírave, či už v rámci jednotlivých stredísk, najmä na Hôrke, ale aj zo strediska k stredisku, prakticky všade je chodnik (ja som tam pochodila kilometre a kilometre v kočíku s 8 mesačným 🙂)
Bjorson hotel v Demänovskej doline 🙂
@oblecenie99 Ďakujem krásne za toto, nevedela som o Vinnay, manželovi sa hned zapáčili tie procedúry...a aj cena je wau, čakala som omnoho vyššie...ešte pozeráme ďalej, ale asi už máme vybraté😊
@elalala Naši tam chodili, a chválili, ja som v tomto konkrétnom hoteli nebola osobne, ale viem od nich, že tam chodia aj s deťmi. Ale o okolí zase viem, že ak dieťa dobre znáša kočík a rodičia milujú prechádzky, tak tam sa viete naprechadzat do zblaznenia 😄
My sme boli s takým bábätkom v hoteli Patria Strbske a už sme ostali verní. Vsetko bolo super, odporúčam ale izbu lux. Staršie sú znesiteľne ale aj v nich je rozdiel 1.posch celé zle, 2. Poschodie da sa ale no .. proste jednoznacne prerobené izby.
@elalala Neviem ci iba na Sk, ale na odporucam Hotel a Therme H2O v Rakusku, cca 1,20 h autom od hranic. Je to ako je Bad Waltersdorf. Boli sme s malym a super