Mame to doma huste a chcela by som spravit prekvapko po vyplate a vybehnut niekam na 2-3 dni. Lenze netusim kam(vzhladom na obmedzeny rozpocet) nieco na Slovensku alebo za hranicami blizko Kosic. Nieco, co sa oplati vidiet, mozno nejaky hrad alebo pamiatky typu socha Anjela v dedine Haj, Hacava. Ake mesto je na toto bohate? Asi blba otazka, kedze Kosice su eu. hlavnym mestoom kultury... ale tu sme uz snad vsetko videli. Nieco take vazne ze waaau... prespali by sme v nejakom penzione... Prosim piste navrhy, velmi mi tym pomozete, ja uz som v koncoch. Dakujem
skus si popozerat nejake zlavove portaly, napr. zlavadna,alebo odpadnes.Su tam celkom dobre inspiracie a este aj usetris🙂
a do Nyiregyhaza nechcete ist? Je tam krasna zoo a hned vedla pekny areal kupka.
Stara Lubovna-hrad+okolie-skanzen...prip.dlhe prechadzky v Bardejovskych kupeloch-vylet do Polska,pozriet si Bardejov..
Nyiregyhaza je tiez super....Slovensky Raj...napr.hotel Raj-okolie tury,clnkovanie
no a uz mi potom ostavaju Tatry..nejaky penzionik...nam vzdy dobru cenu urobili v T.Lomnici-penzion Slalom...
@bayuska skús pozriet tu http://www.zamky.sk/?q=node%2F2&src=y&typ=0&kra... 😉 🙂