Ahojte,viete mi odporučiť nejaké fakt dobre výlety v okolí Bratislavy, Dunajskej Stredy, Trnavy...ale fakt niečo také čo poteší nie len mňa ale aj môjho manžela🙂 nemyslím len také nejake Zoo ale aj napríklad nejakú lezeckú stenu, zaujímave múzeum,nejaký pekný výlet po kopcoch alebo vodopád... najlepšie aj také kde môžeme ísť so psíkom ☺️ ďakujem každému za radu 🙏🙏🙏
je to síce ďalej, ale pri Martine je krásny Šútovský vodopád, teraz bude určite veľký a chodia tam aj so psami
na západe viem, že sú nejaké zrúcaniny : Biely kameň, Dobrá voda, Plavecký hrad, Pajštún, kostolík Katarínka , pri Piešťanoch je Tematín,
Inak, ja zvyknem výlety vyhľadávať napr. na stránkach: kamnavylet.sk
vypadni.sk
tam si zadáš kraj (oblasť), kam by si chcela
Neviem, či máte radi turistiku, ale ak áno tak toto sp dobré tipy https://www.kamnavylet.sk/sk/turistika/bratislava ... my sme boli vo viacerých miestach a bolo to super
veľmi veľa tipov je na nete, ale napríklad my keď sa chceme vybúriť a urobiť si vzájomnú radosť tak ideme do hangairu 😀 to je také naše, spoločné 😀
@lucia0211 Ahoj, napríklad rozhľadňa na Veľkej Homoli, ide sa od Zochovej chaty. Ďalej odtiaľ môžete pokračovať k skalám Traja jazdci, je to odtiaľ len kúsok. Naše obľúbené sú aj Smolenice + jaskyňa Driny, ale asi to bude zatvorené. V Malých Karpatoch máte milión možností na peknú turistiku.