Kam na víkend s 1,5 ročným a trojmesačným dieťaťom?

julka1106
3. aug 2015

Viem, že ísť s deckami niekam von nie je žiadny oddych ani dovolenka a môže to byť stresujúce a únavnejšie ako ostať doma, ale súrne potrebujem zmeniť vzduch, keďže som nikde nebola ani nepamätám 🙂 Viete mi poradiť miesto, kde by sme strávili víkend, max. dve noci s deckami (rok a pol, 3 mesiace)? K vode určite nie, s trojmesačným je to ešte skoro. Skôr mám na mysli len pekné okolie, kde by sa dalo poprechádzať, možno nejaké ihriská pre staršieho.... Trápi ma hlavne ubytovanie - tak aby to neprekážalo nikomu, chápete, keby sme bývali u niekoho, každý nestrpí detský plač a zase po hoteloch vláčiť bábätko nechcem...možno nejaká bunka...dajte tip prosííím... ďakujem ženy 🙂

monhla
3. aug 2015

Poradiť neviem, ale ak nič nenájdeš, tak skúste celodenné výlety. Pomlžu aspoň trochu.
My sme prvý rok chodili len na denné výlety. Našli sme "program" pre staršiu - ihrisko, zvieratká a pod. a mladšia väčšinu prespala. Išlo len o to, že sme neboli doma, ale niekde ako rodina. A hlavne sme boli dvaja na dve deti. Keď som bola doma, tak deti boli v presile 😝

bosoriak
3. aug 2015

@julka1106 prenajmite si chatu niekde, s pozemkom, so zahradou, pripadne aj s bazenom a mas to vybavene. limba alebo megaubytovanie - pohladaj aj podla referencii.

gretocka
3. aug 2015

tiez odporucam nejaku chatu a ked si najdete nejake pekne vyzitie v okoli, bude to urcite fajn.
My mame s detmi odcestovane a odbyvane rozne formy ubytovania uz od narodenia - od hotela az po karimatku a spacak a ver, ze ak si v pohode ty a manzel, tak budu v pohode aj deti.