Viem, že ísť s deckami niekam von nie je žiadny oddych ani dovolenka a môže to byť stresujúce a únavnejšie ako ostať doma, ale súrne potrebujem zmeniť vzduch, keďže som nikde nebola ani nepamätám 🙂 Viete mi poradiť miesto, kde by sme strávili víkend, max. dve noci s deckami (rok a pol, 3 mesiace)? K vode určite nie, s trojmesačným je to ešte skoro. Skôr mám na mysli len pekné okolie, kde by sa dalo poprechádzať, možno nejaké ihriská pre staršieho.... Trápi ma hlavne ubytovanie - tak aby to neprekážalo nikomu, chápete, keby sme bývali u niekoho, každý nestrpí detský plač a zase po hoteloch vláčiť bábätko nechcem...možno nejaká bunka...dajte tip prosííím... ďakujem ženy 🙂
tiez odporucam nejaku chatu a ked si najdete nejake pekne vyzitie v okoli, bude to urcite fajn.
My mame s detmi odcestovane a odbyvane rozne formy ubytovania uz od narodenia - od hotela az po karimatku a spacak a ver, ze ak si v pohode ty a manzel, tak budu v pohode aj deti.
Poradiť neviem, ale ak nič nenájdeš, tak skúste celodenné výlety. Pomlžu aspoň trochu.
My sme prvý rok chodili len na denné výlety. Našli sme "program" pre staršiu - ihrisko, zvieratká a pod. a mladšia väčšinu prespala. Išlo len o to, že sme neboli doma, ale niekde ako rodina. A hlavne sme boli dvaja na dve deti. Keď som bola doma, tak deti boli v presile 😝