Ahojte.
Keďže sa blíži takýto predĺžený víkend, rozhodli sme sa s rodinou niekam vyraziť. Na portáli zlavadna.sk som už bohužiaľ nenašla žiadne voľné pobyty na Liptove, kde sme chceli ísť. Chcem vás teda poprosiť či mi neviete poradiť alebo odporučiť nejaké iné krásne prostredie na Slovensku kde by sme mohli zažiť pekný víkend. Najlepšie niečo v blízkosti prírody aby sme aj niečo videli (jaskyne, hrady, zámky, múzeá a pod.) ale aj zrelaxovali čiže nejaký wellnes. Ďakujem za rady 🙂
V takomto počasí len do kina 😀😀😀
Ahoj. ubytujte sa v Terchovej a odtiaľ sa každým smerom vyberiete na hociakú túru. na každý smer je niečo.. Ja to tak robievam stále..jeden deň smer zázriva, or, lesná a ak chcete môžte ísť ďalej, druhý deň stará bystrica a po ceste späť kompa, strečno a na další deň smer lip. mikuláš, další poprad.všetko je tak cca hod cesty a večer keď sme sa vrátili stíhali sme ešte opekačku, ktorú pripravili domáci :D teda ak natrafíš na takých spoločenskejších, ale terchovania sú zlatý ľudia.. :D ja tak prevádzkujem každoročné prázdniny a vždy chodíme a spoznávame všetky smery ;) teda ak chceš taký aktívnejší oddych 🙂 a oddych v bazene je tam tiež v hoteli rozsutec,umela horolezecka stena v rezorte hanuliak,tam sú tiež bazeny.. ja som na max spokojná