Viem, že je to možno ešte skoro, teraz koncom leta, ale ako som zistila s prekvapením, niektoré lyžiarske strediská sú už teraz obsadené na obdobie jarných prázdnin, tak chcem zistiť vopred, nech sa zorientujem - máte nejaké dobré tipy a skúsenosti, kam je dobré ísť na lyžovačku- ide mi aj o vhodné ubytovanie aj o primerané svahy. Máme 3 malé deti, a preto je niekedy problém nájsť ubytovanie, ideálne rodinnú izbu, resp. apartmán s možnosťou stravovania a blízkosťou svahu pri ubytovaní, aby sme nemuseli nasadať do auta a jazdiť, keďže malý mi ešte poobede spáva a tak je niekedy náročné sa deliť a prispôsobovať.... Ďakujem za akékoľvek tipy, rady, postrehy 🙂
popozeraj v Lopušnej doline pri Svite
Ahoj pozri si aj Snowland Valcianska dolina. Tam je tiez super🙂 Na ich stranke najdes info aj o ubytovaniach a v restike varia super. My sme tam boli vzdy spokojny.
si z ba, na vychod nechod, skus rakusko... cenovo ta to vyjde tak isto, ale sluzby neporovnatelne
pravidelne chodime na Donovaly, su tam svahy roznej narocnosti, detske lyziarske skolky, prijemna kolibka so skvelou stravou, viacere dobre restauracie. Ubytovat sa tam da v prenajatych chatach, alebo v hoteloch. mrkni webstranku
@mahu74 tak u nás jednoznačne vedie Zuberec na Orave. Ubytko penzion Jantoľák (hneď pri svahu) a penzión u Michala - lepšie vybavenie. Ak sú deti už lepší lyžiari- kúsok odtiaľ sú Oravice alebo Roháče. Skvelé sú Oravice - chodievame na termálne kúpalisko, výlet do Múzea Oravskej dediny.....
Nás Orava očarila 😀 , v albume (Hanka ako rastiem ) máme zopár fotiek zo svahu
Odporúčam hotel Bachledka pri Ždiari. Super ubytovanie, skvelá strava, milý personál, welness hotel a svah je hneď pri hotely. Majú aj rodinné izby (apartmány).
Liptovsky jan, stredisko Javorovica, super lyziarska skola pre deti a aj prijemne prostredie
@mahu74 teraz mi nenapada, musim doma kuknut fotky a kde sme vlastne vsade boli 😀 ale my chodime tak, ze pozerame ponuky cez hofer alebo penny a podla toho ideme... aj zalezi na tom, ako daleko chces ist, lebo lyzovat sa da aj v mariazell aj annaberg nie je daleko, aj semmering, co si tam za hodku a pol, potom schladming, dachstein, okolie salzburgu su tak do troch hodiniek od BA a pod... potom dalej su este lepsie a vacsie strediska (axamer lizum, innsbruck, to je tak 5 hodin od BA, ale vsetko krasne po dialnici)... v rakusku je toho strasne vela, pomaly kazda dedinka ma svoje stredisko... a ubytko mozes mat od fariem, kde mas aj trosku romantiky a zvieratka a tak az po luxusne hotely s vlastnou saunou na izbe...
vraj je dobre na werfenweng, tam sme neboli
Srdečne Vás pozývame na rozprávkový rodiný pobyt ZIMNÁ ROZPRÁVKA S LYŽIARSKOU ŠKOLKOU
počas polročných prázdnin
My sme boli tiez s 3 malymi detmi minulu zimu na Jahodnej pri Kosiciach. Velmi sa mi tam pacilo, mali sme apartman - 2 izby a kupelka s WC, chladnickou a TV. Bolo to priamo pod svahom, hned vedla bola betonova plocha s ladom na korculovanie. Dalo sa tam aj sankovat, asi 50 m dalej je restika, kde sme mali stravu. Vo vedlajsej budove bol maly bazen a v suterene bola velikanska miestnost plna hraciek - taky maxi detsky kutik. Boli tam aj jaccuzi, ale to sme nevyuzili. Velmi sa mi tam pacilo, deti mali vtedy 8, 5 a 3 roky a kazdy si tam nieco nasiel. Do KE je to asi 15 min. autom.