Aby to nebolo moc ďaleko, len max 3-4 hodky lietadlom a pri mori. 🙂 plus dieťa..a taktiež aby to na osobu nestalo 4 tisíc 😅 poraďte nieco z vasoch skúsenosti. Dakujem 🙂
SAE(dubai) mate letenku cez wizz z viedne cca 120€ osoba
Ten Egypt by uz bol asi na kupanie, v aprili
Bahrajn, to je 5 hodin. Alebo ten egypt, len treba dobry hotel, ideal nejakej znamej svetovej hotelovej siete.
aj Dubaj sa da lacno . Kupoval som na na sibacku 2024.
100€ letenka osoba
Ubytko 50 az 100€ noc 4-5* hotely
150€ stoji v Abu dhabi pas na 4 atrakcie(ferari,warner bros,aqupark, sea world)
Spolu cca 300€ letenky 1000€ ubytko 450€ atrakcie abu dhabi+ strava nieco + dalsie aktrakcie.
Spolu cca ratam 2200€ az 2500€ 10 dni za 3 osoby
@darkswan tak sa ale moc kupat v mori nebude dat, ci?
@queen_mary kupat sa da, ale tam celkove ten ocean je proste chladnejsi, 26 tam je inych 26 ako tu, je to teplo ale celorocne vecer treba vrstvu navrch
Bol niekto v Turecku na jar?
@vlado818 cena je fajn..ja by som sa chcela zmestiť do tých 3-4 tisíc ale už som niečo pozerala a ten Dubaj v tom jarnom období nieje dráhy.. do 3 tisíc na 3 osoby. Ale len tak letmo som to preletela ze aké sú ponuky. No potrebujeme hlavne more v ktorom sa dá kupat. V lete cez sezónu ma nikto k moru nedostane, všade milión ľudí 😅 raz som bola v chorvátsku asi v júli a more bolo také studené, že sa doň nedalo len tak vojsť. Otrasne 😅 pozerala som ten egypt a píšu približnú teplotu v marci, apríli 26 stupňov v mori a vzduch 30-32. Ale neviem koľko má mať voda aby bola príjemná znesitelna..egypt mam pozerať hurgadu ci je ešte niečo južnejšie? Sharm el sheik je vyššie posla toho co som pozerala na mape.
@sandra49 Uplne svami suhlasim.co sa tyka tych ludi. Cez leto je uz na Slovensku tak teplo ze netreba chodit k moru. Ale kedze mame radi teplu vodu 27-28°( v februar - marec) tak musime ist " trosku dalej" ( Thajsko, Mexiko, Dominikanska proste druha strana) Pre mna je top Thajsko co sa tyka ceny letenky+ubytko a prostredie.
Za 1000€ na osobu mam krasnych 2-3 tyzdne.
tenerife
Skuste pozriet maldivy spolu na instagrame. To by vam cenovo aj vyslo 🙂
@vlado818 áno Thajsko je super..známi chodieva niekoľkokrát do roka, uz to tam poznam..ale ja zatiaľ nechcem kvôli dcerke, má 4,5 roka, este neletela a problém je aj hodina autom keď niekam ideme..takže kvôli tomu ten let co najkratší. Do Thajska určite chceme ísť ale keď mala troska podrastie nech si to tiež užije 🙂
Ja beriem 72-ročnú mamu a 5-ročnú dcéru na začiatku apríla na Fuerteventura. Letí sa z Viedne 4,5 hod., je to viac-menej európska destinácia, vybrala som spa resort s vyhrievanými bazénmi a do oceánu budeme mať kratšie neoprény. Verím, že si to užijeme.
@sandra49 ak xhces investovat 3-4000 tak to uz by som isla radsej niekde daleko napr azia viem dlhy let ale dieta sa da zabavit aj v lietadle a kupat sa budes 1000% aj ty aj dieta za tu cenu tam mozes lezat aj mesiac pod palmou hore bruchom..
@sandra49 my sme boli raz v Dubaji na veľkú noc a bolo 37 stupňov, voda tiez horúca
Egypt začiatkom apríla min rok - voda v mori studená. Bola som 1x. A počasie sa celkom dalo. 2 dní ale dosť chladno, na mikinu. A večer mikiny vždy.
,