Kam na dovolenku v júni bez pasu?

8. máj 2024

Ahojte .. nemáme pas a chceme ísť od začiatku júna niekam na dovolenku .. teda bez pasu a aby tam bolo teplo tak 30 stupňov.. viete niekto poradiť destinácie?

crazy_cat_lady
8. máj 2024

Grecko?

deti95060810
8. máj 2024

všetky štáty EU...
pas do júna ešte v pohode spravíš.

lienka.7
8. máj 2024

Všade tam kde nepotrebuješ pas. Cize Grécko, Taliansko, Španielsko, Portugalsko, Bulharsko, ....

gabika0825
8. máj 2024

Odporúčam Španielsko, ale záleží aj od lokality, pretože nie všade začína sezona v júni.

mirage
8. máj 2024

taká otázka.. pýta sa niekto, kto nerozmýšľa lebo nechce, alebo nevie?

jasminet
8. máj 2024

S deťmi ci bez? Lebo detom tak ci tak treba bud op s fotkou alebo pas.

matkahelka
8. máj 2024

30 stupnov v juni uz bude aj na slovensku, takze kdekolvek v EU bude teplo tiez. otazna je teplota mora, ak sa chcete kupat. za mna nikde zaciatkom juna v europe este nie je more prijemne na kupanie, pre mna 21 stupnov nie je more na kupanie

januska12323
8. máj 2024

Hocikde kde netreba pas, to si hádam vieš nájsť.

martinkatinka
8. máj 2024

Ak deti nemaju OP s fotkou, tak jedine na Slovensko.

zuzanaete
8. máj 2024

Otvor google maps a pozri juzne casti EU - Grecko, Sicilia, Spanielsko + asi niektore krajiny pod Chorvatskom (rovnako vygooglis, kde sa dostanes bez pasu). Dalej vygoogli priemerne teploty vzduchu a mora a mozes sa rozhodovat.

zuzanaete
8. máj 2024

@mirage Ja uz dlhsie hovorim, ze ludia su uz lenivi (alebo neschopni?) uz aj googlit. Jednoduchsie zadat otazku a cakat.

martinmmartin
8. máj 2024

Chod na Cyprus, mas aj let z BA

tilly
8. máj 2024

Španielsko. Boli sme v júni a bolo parádne. Ideálne počasie, cca 30 stupňov a teplé more. Costa blanca, keď chceš, poradím apartmán s bazénom, blízko pri pláži

lakebabe
8. máj 2024

EU ale Bulharsko za mňa určite nie, boli sme posledné dva júnové týždne a síce bolo horúco ale more bolo studené a fúkalo, strávila som dovcu pri bazéne . Grécko už bude podľa mňa v pohode , keď som bola prelom jún- júl už bolo more teplé a vonku hice, takisto Taliansko už býva v júni v pohode

jaja20
8. máj 2024

Kanárske ostrovy
Malta
Sardínia

tilly
8. máj 2024

@zuzanaete toto nemusí byť o štatistike, skôr si myslím, že autorke išlo o skúsenosti... jedno je to, čo znesie papier, druhá je skutočnosť, štatisticky môže byť priemerná teplota 35 stupňov, ale keď sa k tomu pridá studený vietor, tak to príjemné nebude

zuzanaete
8. máj 2024

@tilly Myslim, ze v dnesnej dobe clovek najde kazdy detail na webe ohladom cestovania. Bezne takto hladame info a vzdy sa dozvieme, aky je vstup do mora, veterno/neveterno, veci pre deti. Dnes vieme danu oblast navstivit aj cez monitor. Recenzie hotelov su dostupne. Moja mama si robi srandu, ze naco cestujeme, ked sme uz videli plaz, okolie ubytovania … Je kopec blogov o cestovani.

matkahelka
8. máj 2024

@zuzanaete naco existuju rozne cestovatelske skupiny, ked je vsetko dostupne na nete? fb ma miliardu roznych cestovatelskych skupin. na co? tu na mk ma snad kazda krajina svoju skupinu, na co su, ked je vsetko dostupne na nete? s
@jaja20 sme v skupine cestujeme na dvl k moru, aj v skupine o HR a tam zeny uplne bezne hladaju tipy na konkretne krajiny, mesta, miesta, hotely, aj pocasie a teplotu mora. podla tvojej logiky sme vsetky rad radom lenive hladat na nete. esteze s takym nazorom ako mas ty tam nikto nie je a vzdy sa kazdemu ochotne poradi PODLA VLASTNEJ SKUSENOSTI (lebo ved net znesie vela).

jaja20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matkahelka
8. máj 2024

@jaja20 napisala som nieco zle?

jaja20
8. máj 2024

@matkahelka Nie,len môj mobil napísal miesto ❤️ 3 otázniky,tak som to radšej zmazala 😅

lakebabe
8. máj 2024

@zuzanaete vieš milión blogov ti nedá to co reálna skúsenosť toho co tam bol . Už radšej dám na niekoho reálnu skúsenosť ako na cestovateľské blogy, lebo viac krát sa mi stalo , ze realita bola iná ako co som sa dočítala

andrea78
8. máj 2024

@tilly daj mi tip na ten apartman, kludne do IP, buduci rok tuto oblast zvažujeme. Tento uz ideme inde. Dakujem.

tilly
8. máj 2024

@andrea78 toto je ono

tilly
8. máj 2024

@lakebabe presne tak to aj ja cítim. Recenzie sú fajn,aj blogy, ale ja mám radšej osobné skúsenosti. Cestujeme veľa a slobodne, často sa presúvame, takže až tak často nezistujem, ale rada svoje skúsenosti posúvam ďalej a tiež, keď si nie som istá, radšej sa opýtam.

lakebabe
8. máj 2024

@tilly ja si tiež rada nechám poradiť dokonca aj teraz sme na poslednu chvilu menili hotel , lebo ma úžasné recenzie , ale kamarát nam dal reálnu co sa ztade vratil. Počasie je nevyspytateľné takisto som si nastudovala pocasie Bulharsko v júni a dva týždne mrzia pri bazéne

tilly
8. máj 2024

@lakebabe ono aj každý máme iné vnímanie. Čo je pre mňa super, tebe nemusí stačiť, preto sa rada pýtam adresne, keď potrebujem

lakebabe
8. máj 2024

@tilly presne tak

kiwi3
8. máj 2024

@lakebabe a cestovatelsky blog je na základe nerealnej skúsenosti?
Podľa mňa sú tieto otázky úplne zbytočné, pretože kazdy napíše niečo iné a nakoniec je tazajuci sa ajtak rovnako zmeteny, co si ma vybrať, keď už na začiatku nemal žiaden názor.

lakebabe
8. máj 2024

@kiwi3 je aj blog fajn na prečítanie ale pre mňa je jednoduchšie keď sa opýtam a 9 z 10 ľudí mi povie nech tam nechodím lebo to alebo to a je to pre mňa lepší feedback a hlavne rýchlejšie rozhodovanie