Kam na dovolenku v Chorvátsku?

1. júl 2024

Ahojte, kde v chorvatsku sa vam najviac paci? Neboli sme tam este nikdy. Mame rocne dieta, tak idealne nieco s pozvolnym vstupom do mora. Dakujeme za typy 😊

snowflakenel
1. júl 2024

Okolie Splitu, Omis, mimice, lokva rogoznica a potom ostrovy. Na pevnine mensie dedinky

alen99
1. júl 2024

Nám sa veľmi páčilo v Crikvenici... snáď sa tam ešte raz dostaneme🙂🥰

autor
1. júl 2024

A co hovorite na pulu? Naahodou niekto tam nebol? 😊

domiklik
1. júl 2024

Pula max tak na jednodňový výlet... Keď už tak do rovinj

lucik194
1. júl 2024

Pula nema poriadne plaze.....

heni79
1. júl 2024

Pula nie! Pre také malé dieťa vôbec. Sú tam väčšinou pláže s obrovskými kameňmi, betónové pláže, maximálne nasypaný štrk. Boli sme tam, dcéra mala vtedy 2,5 roka. Tak to bolo vcelku ok. Skúste hľadať skôr pieskové pláže.

nikoleta999
1. júl 2024

Ja som bola velakrat v Chorvatsku, ale ako mame syna, tak sme minuly rok isli nam najblizsie - Selce, maly zvladol 9hod cestu ako 1,5 rocny uplne v pohodicke…. Tu si vies pozriet online kameru, ako vyzera plaz cez den https://www.skylinewebcams.com/webcam/hrvatska/...
Je tam na kazdom kroku restauracia, a este taka hracia zona pre deti, takze nuda tam nie je 🙂 Mali sme apartman, aj sme si varili obchod hned za rohom, alebo velky supermarket do 10 min.
V auguste tam ideme znova, lebo berieme aj starkych, ale ideme do hotela. Super na prechadzku je sa prejst do Crikvenice - idealna cesta s kocikom popri mori cca 30 min 🙂 Ale pekna je aj Makarska, Trogir, ale o to dlhsia cesta

cukroska
1. júl 2024

@snowflakenel aj nám sa tam páčilo a mne najviac Primošten aj Trogir..Ale to som trochu sledovala Primošten a beznádejne vypredané cez booking. Teda priamo a také rozumnejšie ceny.

cukroska
1. júl 2024

Ak chcete pte dieťa piesok tak Omiš je veľmi pekný a dá sa okolí aj výlety a iné pláže pozrieť.

cukroska
1. júl 2024

Veľa ľudí v mojom okolí chodí a veľmi chváli Zadar,Rovinj
Samozrejme ostrovy sú nádherné. Všade sa nájde aj dobré aj menej dobré a najlepšie je vyskúšať čo Vám vyhovuje a čo nie. Poviem to takto ak nie ste ubytovaní niekde úplne bokom v nejakom zapadákove tak je všade super. Ale niekomu vyhovuje aj samota v malých dedinkách.
Cez sezónu to žije všade .Takže veľa záleží od ubytovania. Aby ste nemuseli ďaleko chodiť na pláž. Lebo nie všade sú pekné pláže blízko ubytovania. Poviem to takto. My sme boli na prvej dovolenke s malým ked mal rok v Crikvenici. Hľadali sme niečo bližšie na prvý krát tiež sme nevedeli ako zvládne cestu a ani sme vtedy nič nehľadali kde je najlepšie.
nebolo to vôbec podľa našich predstáv. Nebolo zle tešili sme sa a páčilo sa nám. Ale skúsili sme predtým sj lepšie. Išli sme prvý krát vo štvorici s malým.
Nepáčili sa nám úzke pláže a kamene uz vôbec nie .Malý sa síce vyhral s kamienkami ale mal aj mini bazén.
Takže nás Crikvenica neoslovila a ku koncu dovolenky sme išli na ostrov Krk a tam sa nám veľmi páčilo a všetko blízko. O rok sme už jednoznačne Taliansko. Podmienka piesok. Tak sme dali Bibione a to sa nedá porovnať to bola pecka. Až natio,že sme mali takmer 40 tky. Boli sme aj v Benátkach , malý mal 2 roky a zvládol to super. A tak sme sa bránili už Chorvátsku s deťmi,že sme boli až keď vyrástli a bolo to úžasné. Samozrejme sme fi všetko naštudovali dopredu. Dávno som chcela Trogir,Split,Omiš a pozrieť nejaké ostrovy. Takže bolo úžasne. Slr viac menej sme vyletovali a spojili s kúpaním. Uz davno sme zmenili názor na Chorvátsko. Je to nádherná krajina .Určite si dobre vyberiete a malý ti zvládne super.

maatta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nicicka
3. júl 2024

Nin a Omiš jednoznačne. Piesková pozvoľna pláž.

tiezjedna
3. júl 2024

Pula isto nie a vôbec by som sa vyhla Istrii, radšej nižšie alebo ostrovy. Záleží, čo očakávaš/potrebuješ, v Chorvátsku sú stovky krásnych miest.

sonicka19983
3. júl 2024

My sme boli na v Pule, Verudela Beach Resort a úžas... raňajky večere, veľký bazén, detský kútik...pre deti ideál ale áno more síce krásne ale blbý prístup studené plus medúzy maličké... dcérka mala neopren...ale okolie super, je tam akvárium... čiže fajn...

janarad
7. júl 2024

Pre deti super plaz na ostrove rab. Úplne pozvoľne a pieskové lopar

autor
7. júl 2024

Nakoniec sme na ostrove Čiovo a sme velmi spokojni, dakujem za rady. Tak Pulu odlozime kym budu deti velke 😅