Kam na dovolenku v 8. mesiaci tehotenstva?

viktoria2101
25. apr 2014

Dobrý deň,
chcela by som vedieť vaše rady a názory, kam sa vybrať na dovolenku - predlžený víkend v 8 mesiaci tehotenstva. V júni budem v 8 mesiaci tehotenstva a zvažujeme dovolenku v rámci Slovenska aspoň na týždeň - trošku vypnúť, oddýchnuť. Poradte kam je vhodné ísť. Dosť ma odrádzajú ponuky pobytov do welness - kúpeľov, kvôli tomu, aby som nedostala nejakú infekciu. Tak isto nemusím prechádzky po kopcoch a pod. keďže v 8 mesiaci už budú hodinové prechádzky nie veľmi vyhovujúce. Uprednostnila by som príjemné teplučké prostredie a miesto kde je čo vidieť - kam si vyjsť - niečo vidieť spojené s možnosťou aquaparku - bazénov (aspoň pod slnečníkom). Poradte teda zaujímavé lokality na Slovensku. Ďakujem

jasminet
25. apr 2014

osobne si myslim, ze v 8 mesiaci uz ani cesty autom ti uplne najlepsie robit nebudu, takze by som neplanovala vobec nic dopredu a len tesne pred si nieco vyhliadla vo velmi blizkom okoli... 😉

jasminet
25. apr 2014

aj ked teda, ja som v 7 m okolo strbskeho pochodovala po lade a snehu, v 8 sme boli v patinciach, par krat som sa namocila, inak som len pri bazene lezala a dohliadala na situaciu v nom 😀 😀 😀

cica869
25. apr 2014

ja suhlasim s @jasminet....neviem ci sa ti vobec niekam oplati ist ked nevladzes chodit, kupat tiez nechces koli infekcii...radsej by som isla neskor s babom 😉

fuska
25. apr 2014

@viktoria2101 Ja budem tak isto. Hladala som nieco cez zlavove portaly, aby sme nemuseli dlho cestovat, ale nic sa mi nepacilo... Ale ak nie daleko, v pohode by som isla.

viktoria2101
autor
25. apr 2014

Teraz som začala 7 mesiac a cítim sa vynikajúco, veľa som nepribrala, nohy mi zatiaľ vôbec nepuchnú, počítam ale s tým, že sa to počas takmer mesiaca a pol môže zmeniť. Ak by som sa v júni cítila dobre bez väčších komplikácií, myslím, že 2-3 hodinovú cestu autom v rámci SR samozrejme s prestávkami by som zvládla,či? Len neviem kam - vôbec. Na Slovensku som nikdy nedovolenkovala (okrem Šíravy🙂)
@fuska ....ja si tiež cez tie zľavove portaly neviem vybrať, všade je len buď wellnes alebo horská turistika.

fuska
25. apr 2014

@viktoria2101 Ja som hladala nejaky 4* hotel vo vacsom meste, masaze a wellness by boli hlavne pre mm, no nenasla som. Minuly rok sme boli v TN a nevedela som si to vynachvalit, bolo tam super.

viktoria2101
autor
25. apr 2014

@fuska Ja rozmýšľam presne tak ako ty, väčšie mesto - môže byť aj kúpeľné napríklad, tak isto wellnes určený hlavne pre manžela. Kde konkrétne v TN si bola?

fuska
25. apr 2014

@viktoria2101 V hoteli Magnus, oproti zimnemu stadionu. Nie je moc daleko od centra, mali tam super jedlo, masaze aj wellness, krasne izby, boli sme velmi spokojni. Cez zlavomat som to vtedy kupovala. Kebyze najdem nejaky Holliday Inn, tak by som isla, ale tusim nie je v ponuke. Skusim pozriet neskor, my planujeme ist tak zaciatkom juna.

katulienkax
25. apr 2014

Ja som bola asi 7 týždňov pred termínom v Prahe pochodili sme hrad, mesto, celú ZOO a este Karlstein.
Vládla som v pohode. A každý víkend mesiac pred pôrodom som este chodila plávať do jazera. Plavanie mi robilo veľmi dobre a nic som nechytila.

fuska
25. apr 2014

@viktoria2101 Pozri este zlavadna.sk Mam s nimi dobru skusenost a akurat pozeram ich ponuku a neviem si vybrat. Len pozor na terminy, vela z nich je iba do konca maja.

fuska
25. apr 2014

@viktoria2101 Akurat znova pozeram ten zlavomat a maju dalsie zlavy, to treba len pockat na taku, ktora sa ti najviac hodi. Ja by som chcela ist niekam do 200 km, idealne 100-150. Tak snad nieco najdem aj neskor. Drzim palce. 😉

nikuliak
26. apr 2014

Ja odporúčam Trenčianske Teplice: http://www.carovnehotely.sk/slovensko-trencians...,
dá sa zbehnúť aj do Trenčína na prechádzku mestom alebo sa prechádzať v parku/po mestečku v Trenčianskych. Blízko sú aj hrady, napríklad Čachtice alebo Beckov - autom sa dá v oboch prípadoch dostať až pod hrad. A penziónik je super, sú tam super milí a nie je to ani moc drahé 🙂