Poradte kam ísť na dovolenku v lete budem v siedmom mesiaci tehotenstva, každý rok chodíme k moru ale teraz radšej by som len niekde tu po Slovensku rozmýšlam nejaký wellnes pobyt alebo niečo podobné poradte dobrý hotel .... niečo kde je pekne dakujem
my ideme do Španieska ale bo budem ešte len v 5tom mesiaci. Ale nechceli sme ísť už nikde, ale dostali sme poukaz, tak to nevyuži 🙂
na slovensku je vela moznosti, sturovo, tatry, teraz hotely ponukaju wellness pobyty a do nemocnic keby nieco mas uz vsade blizko, trosku pokukaj na nete a urcite si nieco vyberies
rozmýšľam že to budú vysoké tatry už raz sme boli v hoteli Atrium v Starom Smokovci a ako tak kukám na nete zaujal ma hotel Kontakt - Stará Lesná máte niekto skúsenosť ?
odporucam penzion u michala pod rohacmi v zuberci. nadherna drevenicka, mili ludia, strasne ochotny personal a je tam aj wellness. a su tam hory, skanzen, oravsky hrad je blizko. my tam ideme tento rok na tyzden lebo nepojdeme k moru a uz sa tesiiiim 🙂
@raimunda - ja by som tiez volila radsej Tatry, minule leto som bola v 4. - 5. mesiaci a slnko a teplo milujem. Ale ako tehotna som doslova trpela, kvoli starsej dcerke sme boli v Sturove, aj Tatralandii a na par vyletoch, a poviem Ti, stale sice v tieni, ale aj tak to bolo narocne. My sme boli v Tatrach v hoteli Slovan - v Tatranskej Lomnici. Skus pozriet, urcite by som tam este niekedy sla.
@raimunda Hotel Permon. Uzasny wellness, krasne ticho, da sa chodit na lahke tury do blizkeho okolia a pre pripad nudze plne vybavena nemocnica v Mikulasi. Je to family friendly hotel, takze fakt vhodne aj pre tehotne.