Ahojte, rozmýšľame s muzom kam toto leto na dovolenku. Mame dve deti a mame aj šteniatko retrievera. V júli bude mať 7mesiacov a hľadáme možnosti kam pôjdeme. Nevie nám niekto poradiť? Rozmýšľali sme nad chorvátskom ale ta cesta a starosti a stresy na plazach nás neláka. Tí čo tak boli si to teda moc neuzili. Ak aj boli na plazi pre psov,, vždy sa tam niekto z turistov ozval že mu to vadí. Tak neviem ci zas niekam tu na Slovensko. Vie nám niekto poradiť???
Ďakujem
Mne napadlo možno aj Slovisnko 🙂 Tam máte možnosti aj na nejaké prechádzky po lesoch po horách ale sa aj okúpate keď budete chcieť a pes sa tam vyblázni len nájsť nejaké hotely kde akceptujú aj domáce zvieratá a nemáte to až tak ďaleko
@medulienka81 my sme boli letecky v bulharsku ale mame yorkshira 😊 no plaze tam nie su pre psov..
to Chorvatsko kludne,ked je raz plaz aj pre psikov,maju smolu,mozu suchat nohami.My sme boli s nasim predoslym v Tatranskej Lomnici v penzione,na Strbskom plese v htl. napr.
@medulienka81 my sme boli v lete 2x v Chorvátsku aj so psami (máme dvoch Yorkshirov 5 a 6 kg). Cesta bola v pohode, lebo sú zvyknutý cestovať, ich pas kontrolovali iba na jednom priechode ale všade kukli ako sú pripútaný v aute (používame bezpečnostné pásy na postroje), bývali sme v Dramaljie cca 5 min od crikvenice kde je super pláž pre psov ( Monty's dogs beach) a obehali sme aj psie pláže na KRKU tam sa nám najviac páčilo v dedinke Šilo pri majáku. Ja ti takúto dovolenku určite odporúčam
@princess59 akurát tu crkvenicu pozerám.. A ta pláž vyzerá super
@medulienka81 ťa Monty's dogs beach je asi jediná taká socializovana že je tam aj bufet aj sprcha pre psov aj misky s vodou a dajú sa tam prenajať aj slnečníky a lehatka, bolo naozaj vidno že tam chodia rodinky pre ktorých je pes súčasťou rodiny hrali sa tam s deťmi a tak... A kúsok vedľa je mestská pláž ktorá bola plná atrakcií takže za mňa super miesto kde si príde na svoje aj rodinka aj psík
@medulienka81 kukni si ich na FB sú docela aktívny
@medulienka81 my chodime do zatonu v Chorvatsku,tam je to psom prisposobene a nikdy nikto nemal pripomienky. Takisto na stravu chodil s nami- akurat sme sedavali na terase,ale maximalne to vyhovovalo.
@zara0201 zaton je mesto?
my sme boli cez leto v Poreči. Hotel Delfin.... Na pláži sme boli so psom asi dva krat. On tam nechcel byť 😀 čakal nás vzdy na izbe 🙂 ale na prechadzky s nami chodil vsade, nebol problem ho vziat aj do reštauracie 🙂
My ideme do chorvátska na ostrov aj so psom ale ideme na robinzonádu, že ubytovanie pri mori osamote a pláž bude iba naša takže pes tam nebude nikomu vadiť a ani nikto nebude vadiť psíkovy.
@medulienka81 zaton je rezort pri meste Zadar
@ina009 toto sa mi páči tá robinzonada cenovo je to vyššie?
@medulienka81 No my to mame 90€ na noc a ubytovaný môžu byt tri osoby a jeden pes to je v cene. Ale dá sa nájsť aj lacnejšie aj drahšie len býva to už dosť skoro obsadené že už na jeseň si bookuju
Na slovensku tak do tetier, terchovej alebo tak, ak máte radi turistiku. JE tam dosť dog friendly hotelov. No ako ja by som sa nebála ani chorvátska ani talianska, raz keď je psia pláž tak sa mu to nemusí páčiť a bude to len jeho vec