Ahojte v auguste ked bude mat nas dobcek 6 mesiacov chceli by sme ist s nim na dovolenku. Na pár dní . Vedeli by ste mi poradit nejake baby friendly ubytko . Ide nam skor o prechádzky ako o kupanie sa a hlavne aby sme sa tam so všetkými baby vecičkami (prenosna postielka atd...) popratali. Dakujem
Ja tiez planujem dovolenku s krpcekom, co.budem doma furt sedet a aj malemu.trosku.zmena.vzduchu.prispeje. Isla by som podla toho.ako ti vydrzi v aute.ak sa mu nepaciasiby som hladala nieco pobliz a ak vydrzi aj dlhsir.tak aj tatry su pekne odporucam zajednat si privat je.to lepsie.ako.hotel. Tak peknu dovču
penzionpohoda.sk bazen priamo pod tatrami detsky kutik a hlavne tiche prostredie
Urcite odporucam vypadnut na chvilku z domu. My sme boli uz viackrat. Zatial vramci sr. Napr penzion platan (jazierko a kone hned oproti) alebo hotel legend (oproti thermalparku dunajska streda). V tatrach hotel permon. Uzite si dovcu!
no my sme boli s malým ako s 5 mesačným vo villa betula. prenajali sme si mobilný domček. bola tam kupelka aj kuchyna. postielku nám takisto priniesli..klud, lesík, zvieratká pre staršiu. reštaurácia aj s detským menu, kútik na hranie. v hoteli je aj prebalovací pult s plienkami - gratis. uplne baby friendly hotel...nehovoriac o tom, že je tam obrovský babyland pre deti, + krytá hračkáreň vonku...reštaurácia má terasu. skús pozrieť na ich stránku
hotel gold v Terchovej je výborný, myslím že oni aj poskytujú postieľku a podobné veci na izbu
poviem ti po pravde... že s 6 mesačným bábom je najlepšie čušať doma... nedá sa hovoriť v tomto prípade o dovolenke...doma je všetko po ruke a najlepší komfort.. Ak sa chceš narobiť, tak choď... ale budeš viac unavená, akoby si bola doma...Takže doporučujem skôr vydržať a dovolenku su užiť, ked ti dieťatko podrastie... 🙂