Kam na dovolenku s deťmi vo februári?

andreagajewska
15. jan 2014

Ahojte maminky, potrebujeme ist na dovolenku niekam, kde bude hlavne vela slnka, letime s detmi tak nechceme extra daleko ani ziadnu extra exotiku. Skor niekam do apartmanoveho domceka v hotelovom komplexe = sicilia, mallorca, sardinia...viete nieco doporucit
?

ms28
15. jan 2014

v Egypte uz bude 100% slnecno a teplo... Europske destinacie este budu prilis studene a vlhke a mozes skoncit s preprsanou dovolenkou

tenerifka
15. jan 2014

vo februari v horeuvedenych destinaciach to s pocasim nebude nic moc, dokonca aj Egypt ci Kanarske ostrovy su vo februari o nicom, ak sa chcete aj kupat, tak nehrozi. Ak vam ide len o prechadzky pri 20-23ºC a pozeranie po okoli, prip. vychutnanie si miestnej gastronomie, tak Kanarske(Lanzarote a Fuerteventura) ci Madeira su idealne, aj ked aj tu ta v tomto obdobi moze zastihnut par dni zle pocasie. Ak by som byvala v Europe a nechcela by som letiet daleko, volila by som Emiraty......

rodinnevikendy2
23. jan 2014

Poďte s nami na rozprávkový rodinný pobyt s baby plávaním na Remate februar
ŠAŠOVINKY SNEHOVINKY

https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

sis789
23. jan 2014
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

mrkni sa sem na stránky http://www.letenky.com/ - my sme si tu na apríl vybrali pre celu rodinu výlet do milána... :D teškám sa!

lusyinka
2. feb 2014

My ideme v apríli do Dominikánskej republiky so 14-mesačným synom a naozaj mám pochybnosti a stres aj ohľadom 20 hodín cestovania aj miestnej hygieny...švagriná tam síce chodí s deťmi pravidelne, ale toto bude naše prvýkrát...nemáte s tým skúsenosť? čoho sa mám vyvarovať a tak aby to malý prežil v zdraví? plánujem mu nasadiť probiotiká, len neviem či už aj alebo stačí v marci alebo apríli...a nejaké šetrné liečiky na hnačku pre také malé detičky? Ďakujem za odpovede!

alenanr
10. feb 2014

no vo februari necakaj ani v spanielsku, ze sa budes válat na pláži, v egypte sa kúpať dá, ale tiež vylihovať nebudeš.
lesie to bude v dubaji, ten je aj lacny aj blizko. lasny samozrejme oproti seychylam a maledivom, take medium je Kuba alebo thajsko. Taka kuba ked sa podari sa da spravit za 1200 €, ale zas pre deti je to dlhy let.
ako alternativa moze byt este sri lanka http://www.dobredovolenky.sk/dovolenka/india-sr... 😉

stanislavao
10. feb 2014

neverte tomu, ze v uvedenych krajinach bude teplo. teplo asi 16 stupnov neni podla mna letne teplo. cize ak v lete do tepla, tak thajsko, ako uz aj vyssie bolo pisane. na malorke mate dnes 14 stupnov. cize o nic vniac, ako u nas bude v sobotu, ked hlasia 12.

jankaba1
10. feb 2014

Ahoj, ja mozem odporucit Egypt- Hugada, ja som tam bola s dcerou 16mesacnou v marci a super. Vonku bolo 35, more 26, bazen 32.Bolo super. V lete tam je peklo.