Kam na dovolenku s 3-ročným dieťaťom?

21. aug 2024

Ahojte. Máte nejaké tipy, kam na dovolenku s 3 ročným dieťaťom? Viem, že už je po dovolenkách viac menej, ale aspoň máte čerstvé skúsenosti. 😄 Už rozmýšľame kam pôjdeme budúci rok.
Tento rok sme boli v Chorvátsku, všetko bolo fajn až na tie prehnané ceny za služby.
Nemusí to byť pri mori..stačí, že sa tam bude dať kúpať.
Na lokalite a štáte nezáleží. Len nech to není veľmi drahé. Ďakujem. 😊

sonkyp
21. aug 2024

Ahoj, my sme boli tiež v Chorvátsku, ostrov Rab, Banjol a teda bolo tam lacnejšie ako u nás - DM, niektore potraviny, pizza a tak ako u nás. Plus cely ostrov je skoro pieskovy. A keď to mam porovnať so službami v Tatrách (boli sme aj v Jasnej) tak Chorvátsko oveľa lacnejšie za mňa. Ale to je moja skúsenosť, radi chodime na Slovensko na víkendy - hotel Sitno, Vila Betulla, Penzion Marko (všetko top pre deti, ale priplatis si). Možno som moc neporadila, len som porovnala ceny u nas a inde. Sorry

autor
21. aug 2024

@sonkyp ďakujem za tip. 😊 My sme v Chorvátsku už boli párkrát a radšej by sme šli už niekam inam. 🙂

nikdenikto
21. aug 2024

My sme boli tento rok prvej rodinnej dovolenke na Rodose s detmi 5 a 2 roky. Za mna super - krátky let, krátky transfer na hotel. Užili sme si.

rumba01
21. aug 2024

tiez odporucam chorvatsko konkretne nin 🙂

autor
21. aug 2024

@nikdenikto nad Gréckom rozmýšľame tiež 😊

jozifkaa
21. aug 2024

Moju známi boli s dvoma deťmi na Thassose, Grécko. Vraj ceny dobré (alebo teda primerané dovolenkovej destinácii), voda krásna, modrá, čistá. Ale čo tak počúvam, najlepšie s deťmi Turecko - Alanya, Side. Deti tam majú vo väčsine rezortoch zábavu, animátorov, zážitky. A ceny do Turecka sú celkom prijateľné - moja nechtárka teraz dala za dvoch dospelých a jedno dieťa 1300 e, majú tam all incl a pekný rezortík

slavomira236
21. aug 2024

A co cyprus juzny?? Plaz makronisos..pre deti super

cukroska
21. aug 2024

Bulharsko to istí.

adonish
22. aug 2024

S detmi sme boli na Krete a v Turecku. Mladsia mala na prvej dovolenke 10 mesiacov. Ked pojdeme na dalsiu rozmyslam bud Grecko (Rhodos, Kefalonia, Zakynthos) , Mallorka, Malta alebo Cyprus 😊 Turecko je pre deti skvele, ale chceme nieco nove.

milanemila
22. aug 2024

Dovolim si tvrdit, ze uz sme precestovali skoro cely svet a s malymi detmi je jednoduchsie ist naozaj do rezortu a pripadne odtial na nejaky jednodnovy vylet aj to mam pocit ze tie deti do 5r skor obrazuje a najviac sa chcu hrat v piesku a na plazi.
Za mna teda pomer cena vs. vykon a baby friendly prostredie vyhrava turecko. Alanya/antalya nechodime, tam sa mi to nepaci, ale su v turecku super oblasti s piesocnatymi plazami (nie som fanusik strku/strkopiesku, kamenov ani betonu ak sa jedna o plaz 🙈)

oliverceky
24. aug 2024

@milanemila Kde v Turecku sa vám páči?

olivierko229
24. aug 2024

My ideme s detmi teraz do Talianska, sever, ako je Lido di Jesolo, tam je cele pobrezie pre taketo deti. Plytka voda, piesok, osobna skusenost este len bude, ale nasi sa uz velmi tesia, je tam kopec aquaparkov a lunaparkov a parkov, tropikarium, jump park..isto nestihneme vsetko, ani neviem, co vybrat 😄