Bola by som Vam velmi vdacna za odporucania na vhodnu rodinnu dovolenku. Mame tradiciu chodit posledne dva augustove tyzdne, a tento rok to bude v zlozeni 12 rocna dcera, 13 rocny syn, a 4 mesacne babetko.
Tym padom odpadavaju dve predchadzajuce destinacie, kde sme boli letecky.
Viete o mieste, kde sa da ist autom, a zabavili by sa tam aj nasi pubertiaci, a pritom by sme mali vhodne podmienky aj pre babetko?
Dakujem vopred za vsetky napady a referencie 🙂
@missdiva Dakujem, no chcem byt empaticka aj voci inym cestujucim, a teda moje skusenosti s babetkami v lietadlach zahrnaju vela stresu pre babetko aj cestujucich.
@sonnenshein to uplne chapem, podla mna si dovolenku planuj az ked sa dieta narodi... Uvidis ake dieta budes mat, co sa s nim da zvladnut a co nie, pred nami cestou z Pekingu sedela mamicka s 3mesacnou a ta mala celou cestou ani nepipla, tusim 3x jedla a inak cely cas spala v satke, ani som neverila, ze take dieta existuje. Na druhej strane kamoska mala dieta, ktore plakalo nonstop vzdy pri ceste autom (aj ked islo len o 15minutovu cestu). Kazde dieta je ine, tazko povedat co bude lepsie pre to tvoje.
@sonnenshein aj jasa priklañam k dovolenke lietadlom, ak si vyberiete nieco blizko(do 3h.letu), v pohode to vsetci zvladnete. Take male babo je bud kojene alebo na UM a nic ine ku stastiu nepotrebuje, je to lepsie ako vacsie, ktore uz chodi. A autom mate obmedzene moznosti a je to pre tak male dieta dlha otravna cesta, po cely cas v autosedacke
@sonnenshein skuste okolite krajiny Polsko, Madarsko, Cechy, Rakusko, vsade najdes cosi, odporucam osobne Slovinsko - su tam hory, jazera aj kusok mora, uz som bola 2 x a zakazdym velka spokojnost
@nickpick Dakujem, ak by si mala konkretne tipy na hotely, pripadne ine ubytko, velmi ocenim 🙂
To je teraz normálne riešiť dovolenky pred narodením dieťaťa? Dnes už druhá takáto téma. Niektoré ženy sú si veľmi isté všetkým, včetne pôrodu a jeho výsledkov 😀 Lebo život už nepôjde ďalej, takže ešte s nenarodeným dieťaťom musíme plánovať dovolenku a nesmieme ani jednú sezónu zostať s novorodencom doma ? 😲
@oli18 Veru veru, a niektore zeny zase maju tendencie generalizovat a vyvadzat dosledky bez overenia si faktov...
@sonnenshein podla mna mas 10 hodinovu cestu autom ovela horsiu ako 2-5hodin letu.
Asi by som isla Baleary alebo Kanarske s pozicanim auta na mieste.
Ked svojim autom tak destinacie mas jasne: Rakusko, Svajciarsko, Taliansko alebo Chorvatsko ale ta cesta je dost zaberak podla mna aj pre dospeleho pokial teda nerozkuskujete cestu a neprespite aj inde nez v cieli.