Baby, dajte tipy kam vycestovať na Slovensku s bábätkom, kde bude aj strava, možno aj all incluzive, dáky bazén, krásne prostredie a podobne. Proste aby nám tam bolo komfortne aj s maličkým bábätkom.
Urcite by som isla skor k moru, tam aspon dycha morsky vzduch a aj take male babo sa v mori moze okupat, do bazena by som nedavala.
To babo je este v bruchu a planujete uz dovolenku v auguste?? Fiha? Dovolenka sa da naplanovat za tyzden dopredu. A uvidite, ake bude babo. Moze byt uplna pohodicka a naopak uplakane klbko. Tak isto ako sa budete citit....takze ja by som teraz v decembri este nic neplanovala.... my sme napriklad boli s 10 tyzdnovou, ale bola bezproblemova, plne kojena a fakticky jej bolo jedno, hlavne, ze bola pri mame. Bola to super dovolenka. Ale rozhodovali sme sa iba par dni vopred 😀
My chodíme v Tatrach do Sorea hotelov. Bazény majú Titris, Trigan, Urán. A strava mne tam chuti, taká Slovenska klasika, aj cenovo sú tiež v pohode.
Nam sa velmi pacilo penzion betty...bolo tp ale ciac ako 3r dozadu...
Mali sme all incl.varili naozaj famozne izby boli super ciste funkcne.. boli tam kurty vnutorny bazen do kt.si mohla kedykolvek aj plac na kocikovanie par metrov odtial kupele...boli sme v zime a bez dietata ale naozaj velmi sme boli spokojni
Hotel Permon Podbanske
Vyborne hoteli su Permon, Wellness hotel Chopok, Partizan, pripadne hotel Sitno - ma aj externy bazen ale starsie izby. Alebo skus pozriet Plaza Beach Resort v Presove, je to krasne kupalisko s kvalitnym hotelom.
Oravsky haj
My sme boli s 3-mesačným v Tatrach v malom hoteli, dieťa z toho ešte nič nemá, ale tak boli sme na vzduchu. Do bazéna som take malé vôbec nebrala. Služby hotela nevyužije. Potrebuje možno len postieľku, čo skoro všade požičajú. My sme vozili svoju cestovnú. Pochodili sme kade sa dalo s kočíkom a s nosičom.
S 9-mesacnym v hoteli Avena v Lipt. Jane. Tiež viac-menej na kocikove prechádzky.