Je mi jasné, že malému to je jedno 😀 Len ide o to, či máte dáke tipy kam vyraziť na Slovensku, nech aj rodičia zmenia trošku prostredie.
Niekde kde budeme môcť veľa kočíkovať a prechádzať sa, kde bude veľa prírody, možno zaujímavé mesto v blízkosti. Dajte tipy, kde ste boli vy s takýmto malým bábätkom alebo kam sa chystáte v lete trošku vypnúť možno prvy krát ako rodinka 🙂
Tatry asi kde kolvek. Min rok mal mladsi 2,5 mesiaca a boli sme na liptove tam sa da motat s kocikom vela
Liptovský Ján krásne udolie
Ešte mi napadla Gaderska dolina, kúsok aj do Turčianskych Teplíc. Ak chceš menej komerčne ako Liptov - Tatry.
Kdekoľvek len nech sa máte kde prechádzať,možnosti je milión ... My sme tak boli na domasi len sme si nepozreli okolie,kocikovat sa nedalo nikde vždy sme.museli ísť autom niekde a to bolo o ničom
Šírava? Alebo banska Štiavnica, špania dolina, Orava ? Nemam babo ale toto su pekne miesta...😊
My sme boli na Šírave, ak teda uprednostňujete najmä to kočíkovanie, tam sa dá habadej, je tam pozdĺž vody chodník a idete zo strediska do strediska, aj v rámci stredísk v pohode (najmä taká Hôrka), už aj moji rodičia tam kedysi našliapali kočíkom dobrých pár km :D blízko je aj Vinianske jazero - tiež sa dá kočíkovať.. príroda pekná.. ubytko sme hľadali také, kde by sme mali súkromie, čiže nie hotel, ale apartmán a malému sme brali cestovnú postieľku. Náš mal 8 mesiacov a bolo to úplne super, fakt sme si tú dovolenku užili - ešte len začínal samostatne sedieť, lozil a práve sa rozštvornožkoval, ale ešte nechodil, veľa spal aj v kočíku, úplná pohoda, tam sme mu dokonca nastavili režim :D
Bez ohľadu na to, kam chcete ísť: ubytko pomaly rezervujte, ja som bola v šoku, keď som zháňala v lete ubytko (rozhodli sme sa na poslednú chvíľu), že len zbehneme na Šíravu a ešte aj tam ma vysmiali do telefónu, že čo chcem teraz riešiť - ťažko sa hľadalo niečo last minute, kvôli covidu ľudia zrušili zahraničie a všetko mali plné.. Neviem, ako bude teraz, ale ja by som už rezervovala v predstihu... najmä ak chcete týždeň, od soboty do soboty.
My sme boli s polročnou na Liptove v Hoteli Avena Relax.
Zuberec, su tam 3 asfaltove doliny v okoli. Kazdy den sme davali inu. Isli sme aj do muzea oravskej dediny, to bolo narocnejsie na kocik ale kusok sa tam da aj kocikom a my sme si aspon nieco zaujimave popozerali.
Liptovský Ján, prípadne Rajecké Teplice
My sme boli s takým malým v Tatrach v Smokovci. Existuje veľa možnosti a nenáročných prechádzok aj s kočíkom, alebo v nosiči.