Kam na dovolenku na Slovensku s bábätkom do pol roka?

27. apr 2021

Je mi jasné, že malému to je jedno 😀 Len ide o to, či máte dáke tipy kam vyraziť na Slovensku, nech aj rodičia zmenia trošku prostredie.
Niekde kde budeme môcť veľa kočíkovať a prechádzať sa, kde bude veľa prírody, možno zaujímavé mesto v blízkosti. Dajte tipy, kde ste boli vy s takýmto malým bábätkom alebo kam sa chystáte v lete trošku vypnúť možno prvy krát ako rodinka 🙂

hettinka
27. apr 2021

My sme boli s takým malým v Tatrach v Smokovci. Existuje veľa možnosti a nenáročných prechádzok aj s kočíkom, alebo v nosiči.

mima1
27. apr 2021

Tatry asi kde kolvek. Min rok mal mladsi 2,5 mesiaca a boli sme na liptove tam sa da motat s kocikom vela

hettinka
27. apr 2021

@mima1 áno, aj v Liptovskom Jane sme boli s malým babom do roka.

luccija
27. apr 2021

Liptovský Ján krásne udolie

hettinka
27. apr 2021

Ešte mi napadla Gaderska dolina, kúsok aj do Turčianskych Teplíc. Ak chceš menej komerčne ako Liptov - Tatry.

didi2102
27. apr 2021

Kdekoľvek len nech sa máte kde prechádzať,možnosti je milión ... My sme tak boli na domasi len sme si nepozreli okolie,kocikovat sa nedalo nikde vždy sme.museli ísť autom niekde a to bolo o ničom

ninusa221
27. apr 2021

Šírava? Alebo banska Štiavnica, špania dolina, Orava ? Nemam babo ale toto su pekne miesta...😊

oblecenie99
27. apr 2021

My sme boli na Šírave, ak teda uprednostňujete najmä to kočíkovanie, tam sa dá habadej, je tam pozdĺž vody chodník a idete zo strediska do strediska, aj v rámci stredísk v pohode (najmä taká Hôrka), už aj moji rodičia tam kedysi našliapali kočíkom dobrých pár km :D blízko je aj Vinianske jazero - tiež sa dá kočíkovať.. príroda pekná.. ubytko sme hľadali také, kde by sme mali súkromie, čiže nie hotel, ale apartmán a malému sme brali cestovnú postieľku. Náš mal 8 mesiacov a bolo to úplne super, fakt sme si tú dovolenku užili - ešte len začínal samostatne sedieť, lozil a práve sa rozštvornožkoval, ale ešte nechodil, veľa spal aj v kočíku, úplná pohoda, tam sme mu dokonca nastavili režim :D

Bez ohľadu na to, kam chcete ísť: ubytko pomaly rezervujte, ja som bola v šoku, keď som zháňala v lete ubytko (rozhodli sme sa na poslednú chvíľu), že len zbehneme na Šíravu a ešte aj tam ma vysmiali do telefónu, že čo chcem teraz riešiť - ťažko sa hľadalo niečo last minute, kvôli covidu ľudia zrušili zahraničie a všetko mali plné.. Neviem, ako bude teraz, ale ja by som už rezervovala v predstihu... najmä ak chcete týždeň, od soboty do soboty.

lucyl13
29. apr 2021

My sme boli s polročnou na Liptove v Hoteli Avena Relax.

engynka
29. apr 2021

Zuberec, su tam 3 asfaltove doliny v okoli. Kazdy den sme davali inu. Isli sme aj do muzea oravskej dediny, to bolo narocnejsie na kocik ale kusok sa tam da aj kocikom a my sme si aspon nieco zaujimave popozerali.

ibrunova
29. apr 2021

Liptovský Ján, prípadne Rajecké Teplice