Ahojte, chcem sa opýtať, či nemá niekto dobrý typ na dovolenku na Slovensku s 5 mesačným bábom, najlepšie kde je aj možnosť kúpania . Ďakujem
Suhlas, meder je super, pekny areal, aj stromy -t. J. Chladok, ale v sezone rataj ze ide o rusne kupko, plne ceskych turistov. Ale moje decka v pohode spiav lete aj na kupalisku, ty musis vediet. Privatov je tam kopa, staci sivybrat ci chces obycajny starsi dom, resp. Izbu alebo nove hoteliky.
5mesačnému je najlepšie doma alebo u babky,podľa toho,kde majú dom/nie panelák/...chápem,že mama sa doma môže nudiť,ale ono je na dovolenky ešte malé,vidím tu viac nevýhod ako výhod
@janinah co take konkretne moze malemu vadit?
ved to ma svoj rezim a pri jeho dodrzani, je jedno, ci je bejby v mederi, alebo pri jadrane... ja som letela so 4 mesacnym a prezil aj on, aj my, aj spolucestujuci.
cize, povedala by som, ze to netreba hnat do extremu ako egypt, ale mierna klima, tak ako je na slovensku mu neublizi ani v zahranici. este v takomto veku ked je, tak si relativne uzijes poslednu dovolenku bez lietaciek za dietatom, lebo o rok zabudni na vyvalovanie na deke s knihou a sektom v ruke 😀
My ideme o tyzden s 5mesacnym do Terchovej...
my sme boli s 5 mesačnou dcérkou vo Vysokých Tatrách, síce bez kúpania, ale bolo super. A najmä to bolo v období takýchto horúčav a keďže bývame na juhozápadnom Slovensku, tak sme sa tam aj fajne "ochladili" a dcérke zmizli vyrážky z tepla, ktoré mala. A napriek následne pokračujúcim horúčavám sa už neobjavili. Zmena klímy zafungovala perfektne. Tento rok ideme zasa.
My chodime do Dolnej Strehovej, je tam super 🙂 alebo ked bol maly, chodili sme aj len na take jednodnovky: Kremnica, Kováčová,...
Ahoj, skús pozrieť Patince ( Vellnes hotel Patince ). Hotel má štyri hviezdičky a je super, má vnútorne aj vonkajšie bazény, teplú vodu a vstup priamo s hotela. Dcérka mala štyri mesiace a nemám jedinú negatívnú skúsenosť. Hotel je prisposobený deťom, dá sa v pohode nakojiť, prezliesť na izbe a výťahom priamo no bazény ( v plavkách a kedže ubytovaný hostia majú neobmedzený vstup môžeš chodiť hore - dole ako potrebuješ ). Gabika
Mile mamicky, mame tu dalsi oblubeny pobyt pre rodicov, starych rodicov, s detickami od 6 mes. do 6 rokov!
Wellness hotel Patince**** v spolupraci s aqua baby klubom MOBIK Vás srdečne pozývajú na skvelý zážitkový 5 dňový pobyt spojený s baby plávaním. Viac info:
http://www.wellnesspatince.sk/pobyty-a-ceny/jar...
ahoj ja by som sla jednoznacne do Medera da sa najst ubytko do 10 eur a blizko je velke kupalisko, kde je aj chladok, aj slniecko 🙂