Kam na dovolenku, keď nemáme deti?

lenica11
7. jún 2022

Ahojte chceme ist na dovolenku (žiadne deti)
a hľadáme
Pekne pláže- skôr pieskové
Nejaké pamiatky/ starodávne centrum na prechádzky večerné
Rozhodujeme sa Rhodos, Kréta, Sicília, Sardínia, Mallorku alebo inde Španielsko ak viete poradiť budem vďačná za každú skúsenosť
Ďakujem ❤️🥂🌴

zdenka11081983
7. jún 2022

@lenica11 za mňa Mallorka. Dúfam,že sa tam niekedy vrátim...

petronellla87
7. jún 2022

@lenica11 moja najkrajsia dovolenka bola na cypre🥰

rosavia
7. jún 2022

Je vela krasnych miest. Z toho, Co si vymenovala, som bola len na Malorke a bolo super. Ale aj na pevnine v Spanielsku je dobre, napr Valencia, Malaga a okolie. Najdu sa pekne plaze a je tam aj historia, kultura. Hlavne, Aby pocasie vyslo a mala si dobru spolocnost.
A grecke ostrovy su krasne. Mna najviac oslovil asi Naxos.

oli18
7. jún 2022

My sme boli na Rhodose, v meste Rhodos. Takže presne to sme večer mali. Na Malorke sme boli neďaleko Palmy, ale večer nás už nebavilo tam cestovať, boli sme cez deň. Palma je krásna.

heidy222
7. jún 2022

To Mate vo vybere moje najoblubenejsie destinacie😊 Kreta je super v oblasti Chania, vychodna strana je skor komercna. Siciliu sme presli dookola, najviac sa Mi pacilo trapani (Romanticke Stare mesto, super plaze) potom samozrejme aj Taormina. Malorka je super Ale ak sa nechcete pozerat na opitych nemcov cely Cas tak ist v sebtembri. Ak by som Bola bez deti isla by som Ale do Andaluzie, napr. Estepona a znova Si pozrela Gibraltar, Rondu (pozri fotky na googlu, za mna uchvatne miesto) a Sevillu.
Co sa tyka romatickych starych uliciek, zakuti, restauracii urcite ta nesklame Chania, Estepona, Trapani, Taormina. Rhodos a sardiniu som Este nenavstivila. Uplne Secret Tip Su liparske ostrovy pri sicilii

lenica11
autor
8. jún 2022

@petronellla87 kvôli čomu prosím

lenica11
autor
8. jún 2022

@zdenka11081983 aj to viete porovnať s ostanými vymenovanými že prečo ?

lenica11
autor
8. jún 2022

@heidy222 na liparksych ste boli? Kvôli čomu top?

janinah
8. jún 2022

@heidy222 z andaluzie sme sa vrátili pred týždňom.urcite áno.ale určite mimo letnej sezóny....

petronellla87
8. jún 2022

@lenica11 krásne plaze čisté more rušný nočný život a keď si robíš výlety do vnútrozemia narazís na krásne pôvodne dedinky

lenica11
autor
8. jún 2022

@petronellla87 ďakujem

lenica11
autor
8. jún 2022

@janinah no mimo sa nám bohužiaľ nedá

halci
8. jún 2022

@lenica11 Thassos. boli sme tam zoparkrat bez deti a boli to najkrajsie dovolenky

kiwi3
8. jún 2022

bola som vsade, co si vymenovala. co sa tyka stareho centra, tak urcite rodos (mesto), to je samostatne aj na 2-3 dni. ale neviem, ako vlastne planujete ist, ci cez cestovku alebo sami a ci si pripadne viete pozicat aj auto. osobne mam najradsej francuzsko, tam su v takmer kazdom meste pamiatky, naposledy sme boli perpignan a bordeaux, co sa tyka miest blizko mora.

heidy222
8. jún 2022

@lenica11 lebo je to nieco ine, nie typicka destinacia, celkovo ziadne velke hotely

lenica11
autor
8. jún 2022

@kiwi3 no oddych na plazi a večer nie kluby ale skôr restiky a prijemne prechádzky a posedenie

lenica11
autor
8. jún 2022

@halci a kvôli čomu ? Sú tam pieskové pláže ? A pekne centrum ?

halci
8. jún 2022

@lenica11 Su tam roznorode plaze - kamenne utesy len so vchodom ako keby do bazena (Kekes beach), skalnate aj piesocne - najznamejsia je Paradise beach, kt prirovnavaju ju Karibiku, znama plaz je Metalia, ako keby s kuskami kovov v piesku. Krasny je skalny utvar na pobrezi - tzv. Diovo oko, len ho treba najst, tam sa da okupat. Super je urobit si vylet na dzipoch do vnutrozemia, je tam osada Kastro, znama je taverna pod starymi platanmi ci vodopad v ktorom ked je dostatok vody, sa da aj okupat. My sme vtedy behali po ostrove na skutri, bola to parada, rada na to spominam. Thassos je zeleny ostrov, neni taky vyprahnuty ako trebars Kos ci Rhodos. Dufam velmi, ze sa tam este niekedy vratim, teraz uz aj s detmi.

lenica11
autor
8. jún 2022

@halci ďakujem krásne 🥰