Kam na dovolenku k moru s 1,5 ročným drobcom?

ajkadi
4. jún 2014

Ahojte manžel má dovolenku stále posledný júlový a prvý augustový týždeň (celozávodná) kedy je dosť horúco vo väčšine destinácií...kde je vtedy optimálne počasie pre takého drobca m?

vnika
5. jún 2014

@ajkadi ahoj, myslim si, ze v tom najväcsom teple nie je moc vhodne Tunisko ani Turecko ci Egypt. Skor by som volila Bulharsko, Chorvatsko, mozno Grecko, ak teda chcete k moru. 1,5 rocny drobec nie je zas az taky maly, uz dovolenku vnima, ja by som isla do Bulharska kvoli pieskovym plazam, moze trenovat behanie po piesku 😎. No vyhla by som sa ceste busom, bud auto, no asi najlepsie letecky. V tom veku bola pre mojho syna plaz jedno velke pieskovisko, kde sa celu dovo premotal pri brehu s lopotkou a kyblikom - krasne obdobie 😀

ajkadi
autor
6. jún 2014

@vnika ďakujem za tip🙂) no Turecko určite nie v taký čas sme boli na svadobnej ceste a boli tam 45stup. horučavi a do Bulharska nechceme veľmi ale bola som zvedavá na Grécko ako je to tam s teplotami viem že najlepšie by nam asi padlo Chorvátsko ale tak ako vravíš najlepšie by bolo ísť letecky manžela do busu nedostanem a auto nemáme veľmi spoľahlivé na také trate.

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkadlo
6. jún 2014

Presne v tomto termine sme boli v Bulharsku-Primorsku. Moja nemala ani dva roky. Bolo super len cez obed sme ju davali spat do hotela.

vnika
6. jún 2014

@ajkadi no Grecko je velmi rozmanite, som si ista, ze sa tam da najst vhodne miesto, kde je aj piesok, aj pokojne more a nie je brutal horucava, len to chce fakt osobnu skusenost, na odporucanie cestovky by som sa uplne nespolahla. aj v ramci jedneho ostrova je to rozne, ked sme boli na kose, z jednej strany horucava, pokojne no nie priliz pekne more a z druhej strany vetrisko, vlny, kosa...
najlepsie by som vedela poradit v bulharsku, je to nas druhy domov..., no ani chorvatsko neznie zle, len mna odradzaju tie kameniste ci betonove plaze.

ajkadi
autor
6. jún 2014

@ada12345 no to som nevedela či sa dá ísť Letecky do Chorvátska a vieš aj aká cestovka tam lieta?

ajkadi
autor
6. jún 2014

@vnika no presne ..na odporúčanie cestovky sme boli minulého roku v Bulharsku(prvý krát)a bola to jedna veľká katastrofa od hotela cez jedlo až po personál..tak to sme získali takú averziu k tomu no a medúzy..fuj no koment..ale napr moji rodičia si to tam tiež veľmi chvália..kto jaké miesto vymákne asi 😝

ajkadi
autor
6. jún 2014

Láka ma to Grécko tam sme ešte neboli keby ste o niečom vedeli dajte vedieť a ďakujem za reakcie 😀

alenanr
10. jún 2014

No v tom case urcite nie Taliansko, to kvoli cene, vrchol dosahuje posledny julovy a prve tri augustove tyzdne. urcite ziaden egypt, tunisko, a turecko.
ak chcete letecky, tak grecke ostrovy, bulharsko, ak autom, tak chorvatsko, albansko. ale zas tam možu byt kamene, co pro chodzi 1,5 rocneho dietata este bude problem, takze radsej piesky napr tento je bomba http://edovolenky.sk/zajazd/atlantica-club-aege...
🙂