Kam na dovolenku do Tatier?

stresko
20. aug 2013

Prosím poradte niekto 2-3 dnovu dovolenku v Tatrach,s 2 detmi,lacnejsiu,s nejakymi vyletmi.Dakujem

katarinkamt
20. aug 2013

Ahoj, my sme kupili cez zlavovy portal pobyt v hoteli Tulipan v Lomnici, 129€ za 2 noci v apartmane so stravou a vstupom do wellnes, malu sme mali zadarmo. Mozem len odporucit. Z Lomnice je v Tatrach vsade blizko a hotel super, aj strava, aj ubytko aj personal. A ak hladate nieco ine, isto najdete na niektorom zlovovom portali, teraz je tam pobytov neurekom. Drzim palce pri vybere!

katka2511
20. aug 2013

Ahoj, my sme boli na konci júna v Tatranskej Štrbe, apartmány Golem. Varili sme si sami, apartmán pekný, nový, priestranný.
V Tatrách je veľa ubytovaní, podľa toho čo hľadáte, či hotel s welnessom, apartmán, privát. Nám to vyhovovalo takto, mali sme dvojizbový apartmán, boli sme 2 dospelí a 2 deti /10 a 7r./. Alebo skúste niečo cez tie zľavy. A tipy na výlety- Štrbské pleso, Hrebienok, z Hrebienka sú blízko vodopády, lanovka na Skalnaté pleso, bobová dráha v T.Lomnici, závisí od veku detí. Katka

ela_79
20. aug 2013

Apartmany Lomnica vo Velkej Lomnici, 2i appartman za super cenu - mame vyskusane a velka spokojnost. Plne vybavena kuchyna ale je tam aj moznost stravovania. Boli sme s dvoma babami - s trojrocnou a s trojmesacnou. Spalna, obyvacka a kuchyna plne vvyhovovali + trampolina a grily v areali. Uprednostnili sme ranajky v apartmane - pohodlnejsie kvoli babam, na veceru len nieco griilovane a cez den sme boli aj tak v horach a a tam sme sa aj stravovali.
Neviem ake mas deti, my sme dali popradske pleso s kocikom, prechadzka popri strbskom s kocikom, s ergonosicom beliansku jaskynu, s ergonosicom lanovkou na skalnate, s ergonosicom hrebienok a zamkovskeho chatu, prechadzka popri dunajci z cerveneho klastora s kocikom ...
Chvalia si aj Tatragolf, my vyskusane nemame ale je to hned vedla apartmanov lomnica a tam sa da vybrat apartman vo viacerych velkostiach.a byva to aj na zlave.

janinah
20. aug 2013

keby ste chceli ísť do bazena /alebo by nevyšlo počasie na turistiku/tak odporúčam hotel s bazenom Titris
http://www.booking.com/hotel/sk/sorea-titris.sk...

mahu74
20. aug 2013

Neviem presne, či je to podľa Teba lacná dovolenka - ale my sme sa práve predvčerom vrátili z hotela Sorea Trigan Baník na Štrbskom plese- teraz tam majú akciu "Rodinné víkendy" - boli sme tam s 3 deťmi a boli sme nadšení. Krásny hotel, výborná kuchyňa a skvelý nový wellness- bazén, ktorý je v cene (teplá voda 32st., s integrovanými vírivkami)- neobmedzene. Naše deti odtiaľ nechceli odísť. Podľa môjho názoru - naozaj super.

yesno22
20. aug 2013

a čo tak skúsiť Liptov alebo Oravu...nám sa tam páči viac ako vo Vysokých Tatrách a navyše, služby lepšie, ceny prijateľnejšie...záleží len od vás, čo si vyberiete...napr v Habovke na Orave je kopec penziónov, privátov a výlety v okolí sú vhodné aj pre rodiny s menšími deťmi...alebo Liptov- Demänovská dolina...na každom kroku nájdeš ubytko...

http://www.ukamarata.sk/
http://www.apartmany-studia.sk/ toto máme odskúšané a doporučujem všetkými 10timi 😉