Kam na dovolenku do Chorvátska?

majinka92
24. máj 2017

Mamičky prosím poraďte mi chceme ísť na dovolenku do Chorvátska. Poraďte nejakú dobrú oblasť pre rodiny s deťmi aby tam bolo aj rušno aj dobra pláz piesok aj malé kamienky.dakujem

nikusiak9
24. máj 2017

Vodice - asi 8krat sme boli...

mimik79
24. máj 2017

ja doporucujem aj Biograd na moru, kusok za Zadarom

miminka91
24. máj 2017

Biograd na moru je super, tam chodievame pomerne casto aj my. Uz sme tam boli viac krat a vzdy to bola dobra dovolenka. Je tam vsetko, co potrebuje rodina🙂

stascha
24. máj 2017

My sme boli na niekoľkokrát na Vire, Nin, Biograd na moru, Tribunj, Crikvenicka riviera, mame toho pochodeneho dost treba si ale vybrat nie priamo velku centralnu pláž, vždy sme oželeli vzdialenost do stredu mesta a radsej sme mali volnejšiu a sukromnejšiu pláž kde chodili iba tí čo tam boli ubytovaní. Ved do mesta sa da prejst večer ale musí byť na blizku obchod.

majinka92
autor
24. máj 2017

@nikusiak9 mne sa tiež Vodice páčia a náhodou nejaký kontakt na ubytko nemáš....

majinka92
autor
24. máj 2017

@miminka91 Biograde sme tiež boli a tiež by som tam znovu išla....A náhodou tiež nemáš nejaké kontakty na ubytovanie.. dakujem

nikusiak9
24. máj 2017

@majinka92, teoreticky mam ale domov sa dlstanem az zajtra...my sme takto raz mali dopredu zajednane a dosli sme a tam byvali uz nejaki ludia...ze oni upred ostnuju tych co pridu a daju cash .tak odvtedy sme chodili ze prideme tam a najdeme a napriek tomu ze mame psa vzdy sme bez problemov nasli

majinka92
autor
24. máj 2017

@nikusiak9 to vážne lebo my tiež tak pár krát sme išli a potom si hľadali a tiež sme nemali problém,a keď sme mali 2krat zarezervovať tak v pohode ....A teraz chcem si pohľadať ubytovanie aby sme sa nemuseli ponáhľať a tam ešte hľadať ubytko tak preto si chceme rezervovať.

haruska
25. máj 2017

@miminka91 ahoj a isli ste aj naslepo ci ste mali vzdy uz zajednane ubytko? 🙂 dakujem

majinka92
autor
25. máj 2017

@haruska v Chorvátsku sme boli 7krat a z toho sme 5krat išli na slepo .😉

jalovec
27. máj 2017

my sme boli spolu 16x ale posledne dva roky sme boli z rezervaciou. a Pekna postupna piesocnata plaz a kde je aj ruch je Lopar na ostrove Rab. jedina nevyhoda je Trajekt inak velke OK. ale ani na trajekt sme dlho necakali cca 30min

miminka91
4. júl 2017

@haruska prvy krat sme isli na slepo, nasli sme si tam jednu rodinku, ktora prenajimala spodok svojho domu. Velmi sa nam u nich pacilo a odvtedy chodime uz len k nim. Vzdy si zajedname uz aj na dalsi rok termin

sue250
28. dec 2017

@majinka92 Ahoj chcela by som sa opytat na Biograd, minuly rok som sa dala zlakať chorvatskom - solaris rezort - otras, nikdy viac !!§ Mame deti 3 a 8 okrem steakoch na plazi sa nedalo kupiť nič, nočny život žiadny. Tak sa chcem opytat na Biograd ako je tam vecerny zivot ci pri plazi sa da nieco kupit - myslim nejaka polievka, palacinky a tak. vdaka za kazde info. Je tam jedna plaz, alebo viacej?

vamajka
18. feb 2020

@stascha ahoj mohla by si napisat o mestecku Tribunj v Chorvatsku dakujem