Ľudia poradte🙏 od zajtra mame s mužom dovolenku. Chceli sme ísť hocikam do tých 600eur na osobu v rámci Európy ( dlhšie nechcem cestovať nakoľko som v 5 mesiaci). Ale všetko je vypredane🙈 s týmto som nerátala. Mate nejaké tipy nech nesedime doma a nepozerame na holé steny v byte?🙈
@alureb Pozri Karibik ck na FB alebo google. Dávajú posledné voľne miesta a na poslednú chvilu zrušené. Možno zadarí a pojdete letecky k moru 😉
@martina8888 vážne? za 600 eur letecky k moru? asi máš ale potom na mysli, že si bude sama nakupovať a variť, že?
@alureb za 600 jedine asi takú dovolenku, že budeš sebestačná, čo sa stravovania týka. lebo počítaj s tým, že ak ponúkajú iné služby okrem samotného ubytovania, vyjde ťa to drahšie (ak vôbec niečo ešte zoženieš). rovnako, ak by ste sa stravovali "vonku", že si dáte aspoň jeden obed niekde v reštaurácii, tak keď to v konečnom dôsledku sčítaš, budeš určite nad 600.
@panelacikova da sa ale fakt uplny last minute rano hodia ponuku vecer letis - na FB Mtour mavaju taketo last minuty za super ceny
@veverka84 to musí byť ohromné šťastie, že v takej cene vychytá niečo naozaj seriózne a s kompletkou....
Za tu sumu treba pozerať ultra läßt minute ze nájdeš ponuku, zaplatíš a ten istý deň pripadne ďalší skoro ráno ideš ale aj to zrejme za tu cenu nič extra. My máme len hôtel s ranajkamk za tu cenu v taliansku
hej ale fakt to staci len sledovat a ked su dvaja dospeli tak neni o com - zbaleny do par min a ide sa, pokial v praci nemas problem .a super je ze uvadzaju uplnu sumu - ziadne priplatky poplatky a atd, my sme s nimi boli na olympeskej riviere grecko v stredu dali last minute stvratok poobede sa letelo a to sme sli s 3 detmi a v pohode sa to dalo vsetko stihnut.mali sme all inclusive a dve izby kedze syn je uz velky cize mali sme 2 izby 2 manzelske a 2 poschodove postele -vyuzivali sme len jednu 😂
daju sa najst rozne last minute alebo aj ultra last minute, kde odchadzas aj na dalsi den a tam vedia byt ceny celkom nizke. tak ono je tento rok taky boom a ludia uz konecne chceli niekam ist, takze bol mozno vacsi dopyt
@panelacikova nemusí byť ohromné šťastie, len musíš vedieť kde hľadať. Ak sú len dvaja dospelí a bez extra nárokov na konkrétnu destináciu, hotel atď, tak nájdu.
no neviem, či do 600 eur nájdeš letecký týždenný zájazd.. to by si asi musela natrafiť na lacné letenky a sama si vyskladať nejakú dovolenku na pár dní.. prípadne sever Chorvátska, autom, nejaký apartmán s vlastným stravovaním.. my tak ideme v auguste na 6 dní do Chorvátska, chceme zobrať mužovu sestru, pri mori nebola 6 rokov.. máme objednaný apartmán pre 3 ľudí.. na osobu to vychádza 250 eur + benzín každý cca 80 eur + strava a vreckové.. aj tak si myslím, že sa nebudeme zmestiť do 600 eur
@alureb skús sa spýtať Elenky, @levandula247, možno poradí...
Ryan air pozriet najlacnejsi termin na nejaku peknu destinaciu, k tomu buknut apartman za 50 eur na noc cez booking.com a idete na tyzden.
zrejme budeš musieť nejake euro pridať https://koala.sk/objednavka/melissa-kleopatra-b...
Ostante na SK za tu cenu a mate vybavene🤷♀️ V piatom mesiaci by som rozhodne dlhe zahranicne cesty v tych horucavach neplanovala.
@panelacikova to nieje pravda...už som tak bola veeela krat...ultra last minute, all inclusive a paradicka👍
Len teraz je veľký problém po covide,veľký dopyt je
Vdaka vám vsetkym baby za nápady, rady a tipy 👍
@panelacikova staci hladat a nechodit cez cestovky, sledujem profil tourdesvet a tam minule pridali let z BA na Maltu obojsmerne za 69€, hotel za 43€ cize 370€ na tyzden s ubytkom a letenkami a do 600€ este kopec prachov na nejake restiky sem tam si navarit nieco sami, nic nerealne
Fúha tak ale to ste sa vážne skoro rozhýbali 🙂 Pred tým ste nevedeli že budete mať dovolenku? Ako ono sa dá nájsť si myslím, akurát včera mi napríklad písal známy že sa uvoľnil jeden apartmán v Chorvátsku, tak asi len treba sledovať, neviem či to nebude už aj o náhode 🙂