Kam na 5 dní do tepla v decembri?

10. nov 2024

Ahojte, prosím vás máte nejaké typy kam na max 5 dní niekam do tepla? S manželom by sme chceli ísť na mini dovolenku počas sviatkov decká idú k starým tak mi chceme troska zrelaxovať za celý rok lenže kdesi kde je teplejšie. Egypt a také to nemám na mysli ale kdesi bližšie a lacnejšie ak mate nejaké typy budem rada 🙂 Ďakujem

sasa1310
10. nov 2024

Španielsko

guudy
10. nov 2024

Definuj teplo.
Ak ti je egypt daleko a chces teplo, tak asi sa len zatvorit do dobreho wellnessu

la_dolce_vita
10. nov 2024

Teplo v decembri a blizko, to mi nejde velmi dokopy..

rosavia
10. nov 2024

Kanarske ostrovy

nynia
10. nov 2024

Madeira

kiki68
10. nov 2024

@rosavia Ja len ze tam letis 5 hodin, do Egypta cca 4 😀 cize nejak blizsie to letovo nevyjde.

melanta
10. nov 2024

@rosavia na Kanárske sa letí dlhšie ako do Egypta a je tam v zime chladnejšie ako v Egypte.

Autorka, ak chceš kratší let ako Egypt, tak nič také nie je. My budeme cele vianočné sviatky na Tenerife. Je to 5 hodín letu, z Viedne pár krát týždenne priamy let. Ale môjmu mužovi nevadí 20 stupňový oceán pri 22 stupňovom vzduchu.

autor
10. nov 2024

@guudy to vôbec nie wellnes nie je to nič pre mňa. My pôjdeme do Egypta ale až začiatkom mája kedy bude ozaj teplo .Mne ide o to ze len na 3-4 dní sa mi neoplatí ísť tam .Takéto destinácie už viac ako týždeň

autor
10. nov 2024

@sasa1310 Rozmýšľali sme nad Barcelonou ale teraz tie povodňové situácie tam neviem

melanta
11. nov 2024

Písala si teplo, v Barcelone nie je teplo. Ale teda ak máš na mysli niečo takéto, mestskú dovolenku, tak skôr ako Barcelona by som išla smer juh Španielska ako napríklad Sevilla.

slavomira236
14. nov 2024

Blizko akurat nejaka spoznavacka. Znama bola teraz v istanbule. Kupanie december blizko asi nikde