Ahojte, rozmyslame nad dovolenkou v karavane-prives, ale chceme ist len niekde na Slovensko, mame 15mesacneho chlapceka, ak mate niekto nejaku skusenost s kempami na Slovensku pripadne viete odporucit prosim piste, budem vam vdacna. Dakujem.
@mima9999 ahoj. My mame príves a jediné miesto kde na sk chodíme a mali sme ho tam aj v zime je Villa betula!!! Ideálne pre deti. Je tam penzión, mobilné domy, príves co prenajímajú oni + stany a obrovské ihrisko s trampoškami, smykalami, nafukovacim hradom, minizoo, kone... V lete sú tam fixne animatori. Vonkajšia aj vnútorná herňa. Lepšie miesto na sk určite pre deti nenájdeš. V restike je detské menu, na recepcii prebaľovaci pult atď. Ja mám 16 mesačného chlapčeka a 5 ročnú a chodíme len a len tam. Skús mrknúť na ich stránku 🙂
Vyzera to super, nie ale budeme mať prives pozicany,myslis ze bude nieco este volne?'tiez chceme ist od polky augusta na týždeň.
@mima9999 my chodievame sem
http://www.camping-nrudno.sk/
@monkabronka kuknem 😊 dakujem, a tvoja skúsenosť odtiaľ ?
@monkabronka vyzera to celkom dobre,uvidíme teda kam nakoniec pojdeme...
@monkabronka
@mima9999 no neviem to rudno... Tam sme boli na skúšku minulý rok a podľa mňa ešte taký komunistický kemp. A ten tobogan do vody.. Preliezky ešte z našej éry. Malej sa moc nepáčilo. Neviem. My sme išli na druhý deň preč odtiaľ. Možno sa tam dačo zmenilo...
@mima9999 my sem chodievame často, prívesy zvyknúť stávať hneď pri recepcii, ale tam je aj dosť rušno. Chodievame preto až ku vode k bývalej požičovni plavidiel. Pre deti je tam viacero ihrísk, pre väčšie aj tobogán, kolotoče... Od tej vody je to síce ďalej k sociálnym zariadeniam, ale ak budete mať príves s wc, tak to by až taký problém nemal byť. My máme vlastný, sprchu máme síce vonkajšiu, ale stačí. Boli sme takto aj s dcérou, polročnou a v pohodičke🙂
@katkasofi v tej reštaurácii pri vode bolo v minulosti len pieskovisko a majiteľ tam dorobil domček so šmyklavkou, hojdačky a je tam aj plastový domček. Ale celkovo je ten kemp skôr pre menej náročných, čomu zodpovedá aj cena. Ale našim deckám sa tam páči, tak nejako neriešime.
@monkabronka veď jasné 🙂 moja zase rada jazdí na koni. A tie sú v betule... A hlavne to ihrisko je tam bombové. A ešte tá nafukovacia priesvitná guľa kde vojde dieťa a dajú ju do vody 🙂 tam sa vyblázni. A motokáry elektrické 🙂
@katkasofi chcela som sa opýtať, kde chodievate do Chorvátska? Rozmýšľame, že budúci rok pôjdeme tiež, dosť sa nám pozdáva kemp v Privlake.
@monkabronka šibenik a teraz mame v Camping park polari. A tento rok sme boli v Marina di Venezia a tento kemp nemá chybu 🙂 úplne dokonalý 🙂
takze novinka co som zistila, okukavam vsetky lokality co ste mi pisali, a Duchonka- az do odvolania nejdu elektricke pripojky pre karavany!!!!!! pisem ak by sa niekto rozhodol tam ist.
Ahojte,skusim ozivit túto temu 🙂 Takze kam tento rok karavanom?
villa betula pri liptovskej priehrade
Ahojte..nepoznate niekoho kto prenajima karavan? Chceli sme skusit toto leto po Slovensku par dni, len sme netusili ze sa nic nebude dat zohnat ☹..sme volali uz asi vsade ☹
Ahojte.. tiež by sme chceli skúsiť tento rok karavan... asi až koncom augusta alebo v septembri lebo niesu voľné.. nikdy sme tak ešte neboli ale žiada sa nejaké dobrodružstvo.. viete mi poradit kemp v Chorvátsku... pripadne ta villa betula ako je na tom tento rok.. dakujem
My sme kedysi davno chodili na Duchonku, bolo super ale neviem v akom stave to je teraz...