Viete mi doporučiť, kam sa dá ísť k moru s malými deťmi koncom septembra a v prvej polovici októbra, okrem Afriky /Egypt , Tunisko/? Teda tak, aby sa tam dalo ešte kúpať.
Vďaka za typy. 😎 😎 😎
turecko 😉
pred dvoma rokmi sme boli v Tunise zaciatkom septembra a bolo tak akurat, obavam sa ze na konci septembra zaciatkom oktobra je v Tunise uz zima... v egypte sme boli presne v tom obdobi koniec septembra zaciatok oktobra ale s tam malymi detmi ako mas by som nesla do egypta 🤐 🤐 🤐
tilly, zuz11, vďaka za typy
zuz11, myslím, že by tam nemuselo byť zima, kuknem to niekde, ja som tam bola ešte slobodná koncom mája a bolo už riadne horúco, ale čo myslíš, neviem, či by som sa nebála ísť tam s deťmi kvôli hnačkám, aj keď tie môžu chytiť bárskde, malá dostlaa v chorvátsku a ja v taliansku, ale to bolo, to som si užila 😠
to turecko je od nás ďaleko, sme teraz v severnom írsku
a nebolie ste niekto na juhu španieslka, alebo ibiza
podla tohto by tam malo byt aj 30stupnov
http://www.invia.sk/tunisko/pocasie/
ale vravim my sme mali len tak tak... a viem ze sme sli ako predposledny zajazd 🤐
my sme boli na mallorce na zaciatku septembra,a bolo poriadne horuco.ale ako je tam zac.oktobra,neporadim... 😅
ahoj..my sme boli presne tak ako ty pises koniec septembra zaciatok oktobra v spanielku dole pri valencii-stredozemne more..voda mala cca 25-26 a vzduch o take 2-3viac..bolo super..
xxmargaretka, sím, v akom letovisku a v akom hoteli?, boli ste spokojní?
díky moc...
jo a ešte by ma zaujímala aj tá Mallorca
pozerala som na tú Mallorcu, priemerná teplota je v septembri cca 28 st.C,
v októbri 25- tak to už je málo
zuz11- dobrá netová stránka, tá invia
ahoj..bolo to pri meste Valencia..plaz sa volala costa de Azahar a boli sme v kempe a aj ten sa volal Azahar-bolo v nom ihrisko,bazen,restika no ta uz mimo sezony nefungovala..kazdy mame ine naroky a ja som bola spokojna no to som bola bez dietata,ale kludne by som sla aj s malou..
xxmargaretka, díky za typ, ja som zase na kemp pohodlná, ale ako dieťa sme chodili s našimi, a bolo fajn...ňa more bolo čisté, lebo kdesi som sa dopočula , že tam pri Valencii je špinavé
je tam aj kopec hotelov takze v tom by som problem nevidela..my sme boli davnejsie september 2004 a more bolo v poriadku..ziadna spina ani smrad..
gabrielad • 1d • Dnes o 17:16
Ahojky, chystáme se na dovolenou odlet nejdříve 18.10. a návrat nejpozději 12.11. Takže trošku pozdní termín 🙂 . No a protože mám tak trošku dilema kam jet tak vás prosím o vaše tipy a rady. Uvažujeme o:
- letecké dovolené, odlet Vídeň - nejspíš přes německé cestovky a máme to kousínek, Brno, Bratislava.
- někam za sluníčkem, co třeba Kanáry anebo jiná vhodná destinace (100% ne Egypt, Turecko zvažuji, ale mám z toho trochu strach? Chceme se koupat, ale i trošku cestovat a poznávat okolí.
- pojede s námi 15 měsíční dcera a tak místo naší dovolené musí být i vhodné pro ní (takže asi Fuerventuru rovnou škrtám 🙂 , prý tam je větrno)
- chceme to s nějakým jídlem, min. polopenze může být i all inclusive
Jo a pokud by se chtěl někdo k nám i přidat, tak budeme rádi 😉 .
Tak a to je snad vše a případně to ještě doplním o další dotazy. Díky všem za případné příspěvky.
Mallorca je tiez super koncom septembra, stale krasne pocasie, teplucke more.
gabriela.. co tak bali? indonezia 😉 .. thajsko? ..
Kypr
Wladka - to už se mi zdá daleko pro cestu s dítětem a navíc je to samá exotika, moc si to s ní teď netroufám.Malá byla nedonošená ...
Luckahr - Kypr, tak nad tím taky uvažuji, ale před 2 lety jsme byli v Řecku a tak mě to moc neláká. Snad jen kvůli tomu teplu.
Lara1znk - Mallorca myslíš, že tam ještě bude teplo na konci října a třeba i na počátku listopadu? Tak aby se i dalo koupat?
dubaj a podobne-tam je teplo aj teple more a nie je to tak daleko,vraj okolo 6 hodin letecky,aj my sa chystame,dokonca az v novembri 😉
Dubaj bude asi už moc drahý /teda ako pre koho/, ja by som brala let do 3 hodín, minule mi malá tak revala v lietadle, že som bola rada, že sme vystúpili /BA-Dublin/
Lara, vedela by si poradiť letovisko alebo aj konkrétne hotel na Mallorce?
Sakura 6 hodin se mi zdá fakt dost, navíc když k tomu připočtu čekání na letišti další 2 hodiny a další min. hodinu cesty na letiště. A Dubaj mě ani netáhne, možná proto, že o něm zas tak moc nevím. A tím pádem nevím ani co bych tam za přírodní krásy obdivovala. Chce to něco blíž, ty Kanáry na dopravu cca 4 hodiny vidím jako maximum. Ještě Kypr mě zaujal a i ta Mallorca - jen aby tam nebyla zima. Taky jsem koukala, že i Malaga - Costa Del Sol má mít docela slušný teploty na konci října.
mallorca-callas malorca-htl.maria eugenia 😉 satur
callas malorca-american
jih Turecka, Spojené arabské emiráty (Dubaj, Sharjah, Ajman)
po predlozeni pozadavku, jako: termin v zari, 9mes mimi, delka letu max 3 a pul hodky...nam v CK odporucili Kypr
Dofca objednana a ja premysim, co tam asi tak koupime (jogurty, presnidavky, voda, pleny...).Nemate nahodou zkusenost??? http://www.cedok.cz/zajezdy/hotel-sunrise-prota...
mata.mata, skúsenosť s cyprom nemám, ale v doporučeniach nejakej cestovky /myslím od hydrotouru/ bolo písané, že v hotelových obchodoch chýba sortiment tovaru pre deti, takže doporučujú zobrať dostatočné množstvo plienok, výživy atď. so sebou
ale keď som bola v grécku v paralii, tam, myslím boli v normálnych obchodoch aspoň detské plienky,
na 7 dní toľko plienok, to zaberie polku kufra, ale tie výživy by som brala, hlavne aj kvôli tomu, že nevieš, ako by malému/malej chutili tie cyperské
a ten cyprus vyzerá nádherne, škoda, že je to tak ďaleko z írska
ja si myslim, ze v tychto mesiacoch je vhodny tunis...nie su tam hnacky, ako v egypte
my sa tam chystame dalsi rok po sebe, teraz do tabarky 26.8.
turecko :D jednoznacne alanya a smer juznejsie 🙂 nejake stredisko v pohode je kemer ale aj opacnym smerom no tam ti bude trvat dlhsie cesta ale oplati sa a dbat treba na vyber hotela lebo to je tam zradne niekedy .
keď to tak čítam, hneď by som sa zbalila a vyrazila dovolenkovať 😀 tak si aspoň listujem fotoknihu z tej poslednej 🙂 ale v turecku by mohlo byť fakt príjemné počasie teraz.
aj tak je egypt v septembri fakt bomba, pokojne aj oktober
http://destinacie.edovolenky.sk/egypt/september/
dobrý večer,ak by ste chceli, obratte sa na mna, mam cestovnu agenturu, pomožem,poradim,vybavim a maminky z konika maju zlavu 🙂
elena
www.aztravel.sk
no, teraz som pozerala, že som to radšej mohla dať do diskusie Kam s deťmi, tak mi to tam presuňte páni a pani admin.