Toto leto a jesen kvoli operacii a naslednej rekonvalescencii k moru ist nemozem.
Poradte z vlastnych skusenosti kam do tepla v zime? Potrebujem sa zacat na nieco tesit😇
Po minule roky v zime som bola na Kube a Sri Lanke. Bolo fajn. No chcela by som nieco nove. Teraz uz vo dvojici s manzelom, deti nemame este.
Dik🤗
my sme boli 2x vo februari na maldivach, bolo to super
@dori2 nebolo v mori vela zralokov malych a raji? Maldiv sa kvoli tomu dost bojim😬
@liviaantolova26 dakujem za tipy. Nenapadli ma kanarske, to je fakt. Ten moj pripad musi mat teple more, inak tam nevojde🤦♀️😁 Vo februari by uz bolo more vhodne na kupanie? Idem popozerat teploty🙂
Malé divy úplne v pohode ale boli sme aj Dominikánska republika obidve nádherné
Maldivy
Kapverdske ostrovy
tam je to uplne bezpecne. baby sharks a baby raje su len niekde. oxean bol neskutocny na snorchlovanie uz par metrov od brehu… morske korytnacky, hufy farebnCh ryb… nadhera
kanare nie, tam v tom obdobi veterno
Ja by som isla do Ománu keby sa dá😊
My sme boli v januari na Jamajke. Ale celkovo rovnikove pasmo ma teplo cely rok.
@cimage napíšte, prosím viac o Jamajke, zaujíma ma to. Vďaka
@liviaantolova26 V kt. hoteli v Katare ste boli?
Tak v takom rozpade veľmi asi pre vás niesu vo februári je tam okolo 25 stupňov a voda 19-20
Bali top!
My sme boli v Juhoafrickej republike, Durban,Capetown. Johanesburg. Dva týždne a pochodili sme to tam,aj sa kúpali.
Mauricius úplná bomba v tom obdoby pripadne v eu kanarske ostrovy vo februári je už horúco dominikanska republika Havaj alebo moje srdcovky Dubaj Omán Katar