Kam k moru v druhej polovici septembra?

achjajcoto
7. aug 2017

Poraďte prosím kde by ešte mohlo byť teplo. Môžeme ísť až tak okolo 18.septembra.
Kľudne môžete odporučiť aj konkrétny hotel s ktorým ste boli spokojné.

barborenka333
7. aug 2017

To aj mňa zaujíma,tak sa votriem🙂ma niekto skúsenosti s chorvátskom v tomto čase?teploty cez deň,v noci a more?stabilita počasia?dakujem

deti95060810
7. aug 2017

moja kolegyňa pravidelne chodila okolo 20 sept. do Grécka... podľa nej ju to po finančnej stránke vyšlo veľmi dobre, more bolo teplé, len už ten turistický ruch tam nebol - niektoré stánky už boli zatvorené....Bola vždy pekne opálená, len jej už bolo ľúto že sa na SK nenosia už letné šaty a nik nevidí ako je pekne opálená...

deti95060810
7. aug 2017

Brat bol v koncom októbra na Sicílii - vraj super....

lucinocka
7. aug 2017

@barborenka333 to ti nikto nepovie 🙂 teploty su kazdy rok rozne...niekedy sa kupeme este cely september...a niekedy je zima a prsi...treba pocitat, ze vacsina stankov a restauracii a braov uz bude zatvorena v tom case

fidorka7
7. aug 2017

@achjajcoto egypt, turecko, tunis, záleží, ako veľmi si odvážna.

mila23
7. aug 2017

podla mna juh Grecka a Spanielska. Ale zalezi ake bude pocasie. My sme boli minuly rok na Rodose 1.-15.9. a bolo velmi teplo, aj vecer, takze podla mna kludne aj po 20.9. Len treba ratat,ze uz tie vecery fuka studensi vetrik od mora,takze vecer je na plazi chladnejsie....my sme tak max do 6 boli pri mori.....

katkasofi
7. aug 2017

My sme boli koniec septembra Turecko. Cez deň 30stupnov, ale noci chladne. More bolo teple, bazény ľadové 😩 A deťom bolo veľmi ľúto kvôli tobogánom... tento rok ideme koniec augusta na palmovu rivieru .. ale už to mám obavy ako bude 😒

chilli21
7. aug 2017

my chodievame v takom case, Rodos, Kreta, Turecko, Cyprus, tam este byva fajn aj v druhej polovici septembra

gondyo
7. aug 2017

grécko alebo juh talianska,my sme boli v calábrii,úžasné počasie a na pláži len pár ľudí...

majkinamamka
7. aug 2017

Baby, ja sa pripajam tiez. Mame rocne dievcatko, chceme ist v septembri niekam k moru. Mate konkretne tipy kam ist, pripadne cez aku cestovku..? chcela by som nieco overene, autom nie, skor letecky. dakujem

katulienkax
7. aug 2017

Ja by som urcite tak neskoro nesla nikde na sever ale niekde velmi na juh lietadlom. Moja sestra sa chystá na Cyprus som zvedava co povie. Ide v októbri.

kiwi3
7. aug 2017

co sa tyka europy, tak je to dost neiste. bola som v septembri v calabrii aj v juznom spanielku a na vylihovanie na plazi bola zima. taky istejsi je len cyprus a ostrovy, ktore su juznejsie. kanarske atd. pripadne uz spominane turecko a egypt.

momoqui
7. aug 2017

Bola som na juhu talianska aj na sardinii v septembri, v barcelone v oktobri. Ak mas stastie tak sa kupat este kludne da jedine vecer zapada skor slnko takze je kratsi den, zle pocasie moze byt aj v juli alebo auguste. Urcite aj grecko turecko budu este fajn v septembri. Cestovky vacsinou uz po polovici septembra nic neorganizuju a tvrdia ze je chladne pocasie ale to nie je pravda.

alice.jant
7. aug 2017

Sardínia v septembri zacina byt veterná; sezóna tam vtedy konci; my tam chodíme kazdorocne august-september; localitá Santa Lucia-siniscola; tento rok si dávame prve dva septembrové tyzdne ale ku koncu neviem; okrem toho ze zacina velmi fukat tak mozes uz aj chytit nejaké dažde. Ale inak áno, v septembri sa da, je stale prijemne.

tenerifka
8. aug 2017

Kanarske ostrovy-september je najlepsi mesiac na dovolenku-teple pocasie, teple more, menej turistov,let len 4,5 hodiny.....vacsinou sa kupeme este aj v prvej polovici decembra

tenerifka
8. aug 2017

A v septembri takmer vobec nefuka

autumn11
11. aug 2017

my sme boli začiatkom októbra na kanárskych ostrovoch. Konkrétne Gran Canaria - Maspalomas. Bolo super. Oceán teplý a teploty sa vyšplhali aj na 37 stupňov. Určite sa na kanáre ešte niekedy vrátime.

novana
11. aug 2017

Neviem, či už tu boli spomenuté Kapverdy.

hu.hu
11. aug 2017

Rhodos, Portugalsko, Malta uuplne v pohode.