Ahojte. Ešte nikdy sme neboli pri mori. Máme ročného synčeka a s mužom sme sa rozhodli ísť na dovolenku v auguste. Chceme ísť na nejaké pekné, pokojné miesto, kde pláž nepraská vo švíkoch.
Máte nejaké osvedčené miesta, nie príliš ďaleko?
Nejaké tipy a rady?
Ďakujem 🥰🙏
@cialota pocula som ze v PL je studene more. A chceme skor Tunis alebo nieco podobne. Ale dakujem za tip ;)
@vierocka888 jaj no riadila som sa tym nie prilis daleko, tak to by som volila zakynthos grecko, nieco sukromnejsie tam si vyberte 🙂
Ešte doplním- tým nie príliš ďaleko som myslela skôr kratší let 🙂 zle som sa vyjdarila ;)
@cialota pozriem, dakujem🥰
@vierocka888 malorka/okrem časti el arenal
@vierocka888 ak ste nikdy neboli, nesla by som do Tunisu ani Egypta. Skôr by dom vyberala Európu, Chorvátsko je pre deti super kvôli klíme. A s malými sme chodili autom, keby niečo, nech sa môžeme vrátiť aj skôr.
U nás je top Grécko a ich ostrovy. Chodíme s deťmi od ich 1,5 roka. Vždy len tam....
@martinka13 ktorý z ostrovov odporúčaš? máme13 r. teenegera,dakujem
S takym mensim dietatom bysom sa snazila ist mimo sezony zaciatkom septembra je este velmi dobre pocasie a je omnoho menej ludi vsade a aj lacnejsie je to
@vierocka888 my sme boli spokojný v Bulharsku dva roky po sebe,potom sme boli na Rhodose a teraz ideme do menšieho 4* hotela do Turecka hotel Sandy beach 20.-27.7. Veľmi sa tesim
Odporúčam Severný Cyprus(hotel Limak, Noah Ark alebo Concorde. Minuly rok sme boli s ročným synom v Limaku a je to tam doslova raj pre deti. Detská reštaurácia, množstvo ihrisk, vnútorne-vonkajšie-pod strechou) čistá pláž, pozvolný vstup do mora(dlho voda iba po kolená) A voda priezračná
@janinah My máme prejdeny Rhodos, teda tu časť, kde nefuka. Tam sa nahradsej vraciame. Dobre bolo aj na Peloponeze - tam je piesocna pláž. Kréta je pekná skôr na tulacky s autom, tam fuci ( teda jeden hotel Creta Maris je vo fajn zatoke, tam nefucalo vobec). Kos tiež na tulacky s motokarou. To by sa mu isto pacilo 🙂
@vierocka888 sardinia villassimius top pre male deti, aspon za nas boli sme aj s 5mesacnou.
môj názor - ešte počkajte nejaký čas. ked ste už toľko rokov čakali na more a máte dieťa, tak more vám "neutečie" resp. "nevyschne" ... počkatej kým dieťa ešte podrastie.
Ja by som išla radšej mimo sezonu, napr v septembri na Sardiniu. Letí sa tam krátko, aj v dobrý čas. Je tam veľa moznosti. My sme boli tak s malou 2x, raz na prelome mája/jún a potom september/október, rok mala akurát medzi tým v july
@vierocka888 určite Grécko, teplé more, super strava, s malým dieťaťom by som asi radšej vynechala egypt, Tunis...
A podotýkam, že teraz sm v grécku na rhodose a teda Sardínia sa mi zdala lepšia v tom, že tam nájdeš aj pláže, kde je prirodzený tieň, tu zatiaľ čo sme pobehali a videli, jediný tieň sú slnecniky. A teplo je tu podľa mňa veľké aj na mňa, nie to pre malé dieťa. Pre to za mňa skôr mimo sezónu.
@mm2008 preco cakat? Sak aj s mensimi detmi chodia na dovolenku k moru
@mm2008 nerozumiem, na co maju cakat?
@simsalabim
@vierocka888 tiez nechapem ja co cakat 😅 za mna odporucam grecke ostrovy, kos, zakynthos, aj kreta, len teraz neviem, ci juh alebo sever je ta veterna strana 😅 urcite moze byt fajn malta, sardinia, andaluzia,..
@vierocka888 boli ste už s ním na pobyte v rámci Sk?
@vierocka888 My mame uz 5 deticiek; od narodenia najstarsieho pravidelne chodievame na dovolenky - a bez problemov, vdaka BOHU. “Zazili sme” plaze v Chorvatsku (casti Istria i Dalmacia) -> ciste more, plaze vacsinou vsak kamienkove a vacsinou prudsi az prudky zraz do mora hned od brehu; videli sme more v Taliansku - hlavne na severe Tal.spinave plaze, nie velmi ciste more; boli sme na plazach v Grecku -> naaaaadherne more, ciste (este cistejsie ako v Chorvatsku), plaze vacsinou piesocnate (..ano, zavisi od lokality..), pozvolny vstup do mora vacsinou vhodny aj pre malinke deti, -> boli sme na plazach na Chalkidiki, gr.ostrovoch Kreta (Kreta - na severe vietor velmi nefuka, na juznej Krete viac - ale tam su nadherne plaze uz s ciernym pieskom a ten vietor zasa nie je strasny...juzna Kreta je nadherna, romanticka, je tam vela takych “sukromnych” plaziciek - zakuti vhodnych pre rodinky, kde vela ludi nestretnete) i Kefalonia...Grecko - za nas TOP dovolenkova destinacia vhodna aj pre malinke deti 🌴✈️👨👩👧👦
@martinka13 tam je krásne
@perla2017 prosim ta cez aku cestovku ste boli v Kefalonii a aky hotel? Pozeram to uz dlhsie a zatial sa mi tato oblast paci najviac. Len sa trochu obavam tych Gréckych vysokých teplôt. Mam 2r a 11r synov. S tym 2rocnym sme dovolenkovali zatial len v Tatrách ale tento rok sa mi strasne ziada more 🙂
@martinka13 ktory hotel na Rhofose odporúčame, kde netýka? Vďaka
Amada Colossos, La Marquise, Lindos Princess, Lindos Imperial
@vierocka888 tak vraj v polsku su nadherne plaze a vraj tam je krajsie ako v chorvatsku miestami, tak mrkni na to