Ahojte,
uz teraz zhanam tipy na buducu letnu dovolenku 2012. Pojdeme v zostave: 3 dospeli, 3 deti. Rodicia, babka a deti 8r, 3r a 1,5r. Budeme potrebovat family suite, cize dve prepojene izby s kupelnou - s tym ze by tam mali byt okrem manzelskej postele este 3 lozka - pre babku a 2 deti, ktore nie su zvyknute spat spolu v posteli... 1,5rocny by spal s nami v spalni v postielke, ktoru by mal hotel vediet poskytnut. Stravovanie podla krajiny - ak je to hotel v odlahlej lokalite, tak all inclusive, ak je to grecko a v mestecku, tak stacia ranajky. Na 14dni.
Viem ze zdaleka nie kazdy hotel ma taketo izby a viem ze ak ich ma, tak malo a tie su vacsinou vybookovane vopred cez firstminute ponuky.
Chceli by sme ist niekam kde su piesocne plaze, kde je pozvolny vstup do mora, kde je aj ine vyzitie v meste ako plavanie v mori (uprednostnujeme mestecko kde su restauracie, butiky a ine), nie cisto turisticky resort uprostred nicoho.
Doteraz sme boli na Mallorke, Lesbose a Krete (3x), sme velmi grecko-pozitivni (aj ked posledny rok uz ani nie, bojime sa tam ist, ze budu znova strajkovat v case nasej dovolenky a s 3 detmi sa to tazko zvlada). A vzdy sme sli cez nemecku CK, zajazd som nasla cez internet, odlietali sme vzdy z Viedne. Ale potesil by nas aj slovensky zajazd, s odletom z Bratislavy, aj na 11-14dni, aby mal nas 8r syn nejakych kamaratov, pretoze inak je hrozne otravny 😠
Viete mi prosim poradit konkretne cestovky a konkretne hotely, kde ste mali dobru skusenost a mali tam family izby?
Zvazovali sme aj apartmany v Taliansku alebo v Chorvatsku, ale ked si predstavime to x-hodinove trapenie v aute, radsej chceme ist letecky. Plus je nas dost vela a asi by sa to vsetko nezmestilo do auta. Mozno neskor, ked uz nebude kocik, plienky a ine potreby pre batolata, ktore zaberaju kopec miesta.
Kto ste boli tento rok v Lindos Princes na Rhodose ? Zaujímalo by ma, či majú v hoteli sortiment tovaru pre deti, napr. plienky, výživy atď. alebo treba brať všetko so sebou ? Aká bola strava pre detičky už väčšie 4-5 ročné? Prípadne dalo sa so stravy niečo vybrať aj pre 1-ročné detičky? Ďakujem
Baby nebojite sa do Grecka pri sucasnej situacii? 😖 My sme doteraz chodili pravidelne, este ani toto leto sme nemali ziadne obavy, ale teda buduci rok si zatial v tejto krajine neviem vobec predstavit 😕
Akoze ako s tym v pohode operujete ze Grecko...no ja neviem 🤐
Lindos Princes - Rhodos.