Cystame sa na dovču ale nevieme kam pozeram už ma s toho aj hlava boli aj recenzie ale ten vravi tak iný onak poradte ak ste niekto boli čoho sa vyvarovať alebo poradte hotel pripadne cestovku leteli by sme z Košic mame jedno dieťa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Dakujem
ahoj janka bola som z drahym v tunise minuly rok a v pohode taxiky su tam sialene lacne takze mozes behat kade tade v pohode sa dohovoris ang.,nem., a tal., ak mas all incl. je to prijemna dovolenka a je fakt pravda ze domaci su trosku otravny
velmi by mi pomohli nazvy hotelov 😖
Jani my byli v Tunise lon s dvoma dětma. Nyla jsem moc spokojená. Byli jsme v Nabeulu, hotel Prince. Pokud pomineme že z Monastiru kde jsme přistálijsme jeli autubusem hodinu a půl.
Hotel byl skromný, ale my stejně celý den byli u moře. Měli jsme polopenzi, výborně vařili, ochutnej jejich speciality, ale vařili i evropsky, ale hranolky najdeš všude, kdežto výborně upravené jehněčí málokde.
moře bylo mělké, takže pro děti ideál, teplé. měli přopraveny i různé programy přes den.
Jinak je tam levně, v pohodě se domluvíš nejlépe francouzsky, na trhu jsme se domluvili i česky.
Já můžu Tunis jen doporučit
Ja osobne som v Tunise nebola, ale bol tam moj brat so zenou a z jeho rozpravania by som ho jednoznacne odporucila.. on bol v Mahdii, hotel Mahdia Beach..
vraj by tam siel zas 😉
my sme boli v Tunise, presnejsie v Sousse pred 2rokmi...isli sme cez Kartago a tiez sme leteli z KE...
boli sme spokojni a v buducnosti sa do Tuniska urcite planujeme vratit 🙂
my sme boli iba v 3hviezdickovom hoteli (nazov si teraz nespomeniem),ale boli sme spokojni..
ako tehu som bola v Tunise v Mahdii a to bolo super a urcite by som tam sla aj teraz s malou 😉 bolo tam super ale iba do 5 hviezdiciek by som sla ( teda ja tak chodim 😀 ) a urcite nie cez sezonu ale bud pred alebo po.....
ja som bola v tunisku 3x
prvy krat v 2* hoteli - uplne super vymakane jedlo, animacie, ... akurat ubytko trosku skromnejsie, ale dalo sa - to bolo este v r. 1997, ten hotel sa uz neponuka
druhy krat v mahdii vincci nour palace - super, myslim, ze 4* ma, akurat animacie sa s tym prvym nedaju vobec porovnat, ale od r. 2002 sa to mohlo zmenit
treti krat v mahdii thapsus v r. 2003 - 3*, strava mi trosku nechutila, my sme mali pp, ale dalo sa aj ai, animacie vynikajuce
celkovo pre tunisko odporucam - hotel na plazi, co najviac *, ak je moznost tak si radsej priplatit AI (pit musis, s AI nemusis rozmyslat, ci si vodu pojdes kupit do supermarketu a snazit sa prepasovat ju do hotela, co sa ti aj tak nepodari)
a ked pojdes v septembri rataj uz aj s chladnejsim pocasim - obcas sprchne alebo zafuka vietor 😉 aj cez den, ale inak je september idealny
emjeee, my sme bez problemov pasovali vodu do hotela, pit sme museli a tie ceny v hotely, radcej som sla oproti hotela do potravin 😀 nebol problem nic prepasovat 😀
my sme pasovali tiez, cez plaz 😀 ale nechcelo sa mi 😝
aha, ozaj aj my sme museli pašovať pitivo, aj som na to už zabudla 😵 . boli sme pred 4 rokmi, ale nejak ma ten hotel neoslovil. nebolo to zlé ale bolo už aj lepšie.
Bol to inak trequi club, išli sme z KE cez kartago.
more tam bolo zatial najslanšie(zatial myslím v proovnaní s tými krajinami, kde sme už boli) je to fajn, ale ked vyjdeš z mora tak šup do sprchy, lebo štipe aj v ..... 😅 😵 😀
my sme boli v tunise vlani, v polovičke augusta - hammamet, hotel caribbean world.
z našej strany spokojnosť, akurát sme schytali izbu bez klimatizácie 😖 pláž bola čistá, blízko hotela, bazény, rôzne športové aktivity, detský klub, strava pestrá, bohatá.
okolie hotela už nebolo také udržiavané, ale centrum áno. v centre je zábavný park Carthageland
Ja by som do Tunisu s dietatom nesla 😝 boli sme v Souse v Nuar Justinii-akoze hotel bol fajn, klima isla-mala som tepelne soky, klima na 25 a vonku 40, jedlo bolo dobré, hlavne tie vseliake kolaciky akoby z listkoveho cesta mnam...ale vsade svaby-myslim vonku vecer, plaz sice cistili kazde rano ale dost tam domorodci pohadzu zahrabu oni nemozu prejst 5m ku smetnemu kosu /na hotelovu plaz nesmeli ist, ale ked s clovek chce romantisn prejst dalje po plazi narazi na kopec odpadkov/,a kopec prachu, dusno, strasne teplo... domoroci boli strasne dotieravy, vobec som sama nemohla ist na plaz 😝 🙄 a co sa tyka penazi snazia sa cloveka oklamat aj supermarketoch 🤐 treba si dobre prepocitavat vydavky a skontrolovat ci dali spravne mince-nam zamiesali medzi dinare franky 😠...na ich trh ist len v pripade ze mate pol dna casu, vsade vas doslova nasilu tahaju obzriet si ich tovar ak sa na to podujmete-ja som bola zvedavaaaa tak zjednavat a zjednavat z 20 dinarov ma zrazu vec na konci cenu 1 dinar😀 ...a hlavne nepit ich vodu z vodovodu ani dzusy v restauracii- take v tych nadobach velkych ako boli volakedy u nas-pripravuju ich z ich vody 😅. Ziadnu vodu ani potraviny sme pasovat nemuseli??? To ako co? Normalne sme si kupili v obchode a vzali na izbu, ani by nas nenapadlo ze sa to nesmie alebo co, vyslovene nas delegatka varovala vodu s kohutika nepit kupit v supermarkete balenu! 😲 Mali sme polpenziu co bohate stacilo a cez den sme viac menej pili a jedli ovocie /hlavne melony, tie sa vsade predavali/. A pribalit si treba flasu nejakeho alkoholu a kazdy vecer a rano preventos dezinfikovat zaludok 😀 ked nam na konci 11 dnoveho pobytu na 2 dni neostalo, normalne sme mali mierne prehanky 😅 v obchodoch tam alkohol predavaju len niekde aj to pod 3 zamkami a priserne drahe.
Popripade treba ist do tych lepsich casti, kde je uz po rekonstrukciach miest v pristavnom meste Port etien /neviem ci sa to tak pise.../ bolo super, ani na trhoch nikto neotravoval, vsade vyupratovane, fontanky, parciku, zelen, palmy.... Fakultativne vylety boli zaujimave-take exoticke /vylet na tavach na pust-tam sa da vidiet kus domacej chudoby po ceste, tie ich dedinky...😒 , lodou, do Kartaga - do velkeho muzea...aj aquaparky su tam pekne akurat soknu tie zachody-len diera v zemi - samo sebou keramicka s naslapkami na nohy-ale ziadna misa a splachuje sa tak ze pouzijes hadicu 😀/ale pre male deticky naaaaarocne-dlha cesta a teplo. Ako slobodnym alebo bezdetnym je to zaujimave miesto ale s detmi neviem 😅
bola som tam este za slobodna s mojim terajsim manzelom, vadili mi tie rozdiely luxuxne hotely a na predmestiach chudoba a spina a tie dedinky 😖 a tiez som sa nemohla pozerat na tie zeny v ciernych habitoch od hlavy az po paty ako tak napr. jedna sedela na plazi-muselo jej byt fuj teplo a potom v tom celom vliezla do mora a ked mokra vysla vsetko sa to na nu prilepilo ale nemohla si to dat dolu tak tam tak sedela...pritom na 50% tam uz zeny zahalene nechodili a tiez som bola svedkom incidentu ked mlade dievca domace na plazi zmlatil nejaky chalan-asi jej brat lebo tam bola v plavkach...asi preto som nemala dobry pocit s tej krajiny, zeny tam boli dost diskriminovane a podcenovane, schovavane doma a chlapi tam sedeli v skupinkach cele dni sa povalovali a fajcili vodne fajky, popripade otravovali turistov 🙄
my sme boli v tunise bez detí a ako slobodná bez manžela iba s rodičmi a bráchom. bolo tam super ale rozhodne by som si vybrala služby all inclusive.ale v hoteli boli aj rodinky s novorodeniatkami vonku boli v tieniku snimi tak 5 minút. jedna vec sa mi nepáčila že na letisku mali chaos. 😉 aj autobusi jednotlivých cestoviek do hotelov boli chaotikcky postavené. dvojka do nášho hotela bola prii 9 a tak...
my sme mali so sebou biely alkohol (slivovicu pre istotu) strava bola super všetko sme ochutnali. v našom hotely fungobvali animátory od 9 ráno do 11 do večera tam mohlo byť dieťa nonstop zadarmo. len v nedelu nefungovali. boli sme cez fischer a v hoteli Houda (monasti/skan)
ahoj ja som bola s malym ked mal 16 mesiacov na DJERBE v 5 hviezdickovom vsetko bolo fajn je ti to prd platne ked sa kupes v mori, bolo krasne len nevies ake svinstvo tam plava den pred odchodom zacal mat horucky a hnacky tie mu trvali skoro dva tyzdne trvalo 5 dni pokial sa zistilo v kulturach ake su to bakterie a ake mu treba antibiotika. no hroza ked prisli vysledky boli tam 3 bakterie jedne z najhorsich a moja lekarka mi povedala len jednu vetu na ktoru nezabudnem do smrti co ste sa kupali v kanalizacii. nie voda bola krasna, len neskor sme si uvedomili ,ze vsetky hotely su na plazi , a nezainvestovali do kanalizacii takze vsetko ide do mora . my sme tiez boli trochu chori s manzelom ale to preslo rychlo, horsie je to u deti
v tom je u nich problem v tychto krajinach na oko vsetko pekne al e z blizka je to ina historia
lenadka no nam v jednom hoteli posledny den asi hodinu pred cestou zhabali vodu a cukriky nakupene na cestu domov 😀 dali nam ich sice spat, ale az pri uplnom odchode - pokial viem, vo vacsine hotelov je zakazane prinasat si vlastne jedlo a napoje
My sme boli asi 3 roky dozadu,ale urcite by som sa uz nevratila,alebo nie na to miesto.Boli sme v Hammamete a vsetci v 3oj hviezdickovom hoteli,co je na taku krajinu rozhodne malo! Jedlo nic moc,vela spolucestujucich sa stazovalo,dokonca nas tam vsetkych prehanalo a to sme pili len kupovanu vodu...Tunisania vazne otravni a mimo rekreacny komplex a centrum fakt bieda,ako u nas ciganske stvrte 😒
A Emjee ma pravdu,ani my sme si nemohli kupovat potraviny inde ako v hoteli,sice nas neprehladavali,ale keby nas videli,tak neviem,asi by to zabavili.
preto ak do tuniska, tak jedine vela hviezdiciek, hotel na plazi (aby tam nemali pristup domaci chlapci) a podla moznosti s AI 😉
Presne tak,Emjee,tiez som povedala,ze do Tunisu s vela hviezdickami,lebo od nich sa odvija nielen ubytko,ale strava,okolie,pristup na plaz,sluzby,vsetko....
my sme boli tento rok v Yasmine Hammamete, hotel Zodiac, AI, boli sme spokojni, jedine co nas nepotesilo bol presun z letiska v Monastire do hotela, cca 1,5 hodiny 😖 ... jasne ze 4* v Tunise a napr. na Malorke nie je to iste 😀 , ale dalo sa, strava vynikajuca, personal mily, usmievavy, najviac "zrali" nasho maleho...pred dovolenkou som sa bala, ako to zvladne drobec, vidina hnaciek a vracania mi nahanala zimomriavky, ale nastastie bolo vsetko ok, maly si to uzival na 100%, vodu sme si kupovali, robili sme z nej malemu mlieko a umyvali si zuby, tie ich robene dzusy sme pili v pohode, pomarancovy bol uplne super 🙂 ...obchodnici neboli az taky otravni, az na niektore vynimky 😠 ...ked to mam zhrnut, tak ako hovori emjee, vela hviezdiciek, AI, hotel na plazi 😉
ahojte...tato tema je uz trosku zapadnuta prachom, tak by som sa rada opytala z nanovsich skusenosti, do ktorej casti Tuniska sa oplati ist?
Pytate sa kam sa oplati, ale ja Vam poviem, kam sa neoplati. Boli sme v Tabarke, hoci hotelovy komlex bol pekny, ubytovanie tiez super, strava taka priemerna. Nocna zabava minimalna. More bolo krasne, ciste a aj plaz vyborna. My sme boli v septembri, takze pocasie - z 15 dni nam 10 prsalo a z toho asi 3 dni tak, ze sa nedalo ani vyjst, lebo lialo cely den, az nam vytopilo izbu - byvali sme na najvyssom 3 poschodi. A mesto Tabarka - dalo sa to porovnat s Lunikom lX. Inak priroda tam bola prekrasna, vela zelene. Ale aj tak som rada, ze som tam bola, aspon viem, v aj akych podmienkach ludia ziju. To by bol v skratke moj zazitok z Tunisu.
fuha...a pre povzbudenie, ma niekto pozitivny zazitok a miesto, kam sa oplati ist?
bohužial Hammamet radšej nieeee!
my sme mali síce 3 hv. ale strava bola v 4hv.hoteli, ale málo a ked sme neprišli hned na začiatku, tak ostali už len tie ich klepetká a oči z ryže. Mimo hotela katastrofa, voda krásna, ale strašne veľa sťažností , my sme boli Club Bousten.
Ahoj, bola som v Tunisku, vsetko bolo fajn, az na otravnych Tunisanov a ked by som tam este raz niekedy isla, tak len s chlapom. Ceny su take ako u nas, pripadne aj lacnejsie. Vyberte si nejaky last minute do 5* hotela...More je tam dost teple, takze velmi neosviezi, ale aspon sa v nom da stravit aj dve hodinky v pohode. Meno hotela si nepamatam...takze v tomto ti nepomozem. Moja mama je momentalne v Tunisku s kamaratkou a paci sa im.