Kam ísť od soboty do pondelka?

peterajova
11. feb 2022

Dobry podvecer dievcata, prosim poradte alebo inspirujte kam vybehnut ked manzel aj ja sme konecne dostali volno v praci od soboty do pondelka. Niekde kde nie je kvantum ludi, pekne ubytovanie a je tam pekne pre nas a nasu 3r.dcerku. Sme zo zapadneho Slovenska, takze idealne tak max.do cca 350km.
Prepacte ak to sem nepatri a dakujem pekne za kazdu odpoved.

nique
11. feb 2022

Kaštieľ Mojmírovce

kristiii
11. feb 2022

@peterajova nemám osobnú skúsenosť ani neviem či v súčasnosti funguje a je otvorený Ekopark v Piešťanoch, ale to ma napadlo ako prvé

petamich
11. feb 2022

kids-friendly je napr. Salamandra pri Stiavnici, Partizan na Taloch 🙂

peterajova
autor
11. feb 2022

@nique Dakujem pozrieme

peterajova
autor
11. feb 2022

@kristiii Sme prave pozerali, ale az na jar otvoria. No je to tam krasne. Dakujem

peterajova
autor
11. feb 2022

@petamich Dakujem, ideme pozriet. Salamandru pozname, no Partizana nie

petamich
11. feb 2022

@peterajova Partizan je trosku drahsi hotel ale maju uzasny wellness, sucastou je aj wellness pre deti, detsky kutik atd. my sme zatial boli iba s kamosmi co maju dieta, nase ma len 7 mesiacov 😃 ale isto pojdeme, ked bude vacsi, podla mna to stoji za to

pripadne kusok odtial je penzion Gapel, majitelia uzasni a mili a da sa ist do wellness Partizan ako externy host (aspon minule sa dalo)

deti95060810
11. feb 2022

chcete aj lyžovať? či turistiku ľahšiu?
https://penzionmarko.sk/index.php
mpozant.sk/?gclid=Cj0KCQiAr5iQBhCsARIsAPcwROP5XLxQjZU4p3H36rCewKC6nZjFLcLtbIW-u640HO08E5x3pwo7oLcaAjITEALw

kristiii
11. feb 2022

@peterajova aha, prepáč, až tak to nesledujem, len ma to zaujalo..a čo tak Family Park v Liptovskom Mikuláši?

peterajova
autor
11. feb 2022

@deti95060810 Dakujem pekne, no skor sankovacku a vodu v akomkolvek skupenstve 🙂 Vdaka, popozeram

evkamotka
11. feb 2022

@peterajova liptovska osada, gothal-kupanie, dookola zasnezene kopce na sankovacku

deti95060810
11. feb 2022

@peterajova v tom prvom linku je hotel priamo na lyžiarskom svahu - dá sa aj sánkovať...
druhý link má "vodu"... a turistiku takú ľahšiu