Ahojte odporučte kam ísť na Silvestra tu na SK z 8r dieťaťom tak na 2 noci ? 🙈 ďakujem
Zobrala by som ho lyžovať,ale mimo predražených silvestrovskych pobytov,na tancovacku ho asi nezoberieš a ani sa v tom hluku nevyspi
Voľná budú mať dosť.
na 2 noci nikam, jedine k rodine a znamym kde prespite
silvestrovske pobyty kazdy hotel ci penzion predava na 5-6 dni.....
@loginexistuje to je fajn, ale to už bude vybookovane
@lasona ed skus ja som objednavala dva tyzdne dozadu ale su tam tri noci v ramci silvestra
@noemikatka to už je trochu neskoro rozmýšľať, veď je 9.12. 😀
a inak treba povedat aj financnu predstavu resp aky mas na to rozpocet (tie kaskady su drahsie
@noemikatka ak si na FB, tak sa pridaj do skupiny Chaty a chalupy - kupa, predaj prenajom.. tam byva denne veela ponuk. Ludia napisu ake chcu ubytko, pre kolko ludi, a dostavaju tam ponuky.
@loginexistuje fakt? Asi potom niekto musel zrušiť pobyt, lebo tieto termíny sme mali vždy plno
@lasona tiez som bola prekvapena ale sa tesim ze sme to vystihli 😉
@noemikatka s 8r napriklad hotel Hutnik I v Tatranskych Matliaroch (pri hoteli kopcek na sankovanie, prip. kusok pesi do Lomnice, my ideme aj na sankovacku z Hrebienka - dufam, ze bude 😅), alebo pozri nejaku Besenovu, ci Tatralandiu, kde sa mozete vykupat v teplej vode
@elizabet173 vsak nevravim, ze je to kopcek na lyzovanie 🙂 Moja sa tam spustala na bobach, ked mala osem, aj na klzaku. Jasne, ze sa da ist aj do Lomnice, ale aj napr. vecer uz po tme pri lampach sa moze este salit vonku - to som tym myslela 😉
hotel kaskady