Kam ísť na Silvestra?

noemikatka
8. dec 2022

Ahojte odporučte kam ísť na Silvestra tu na SK z 8r dieťaťom tak na 2 noci ? 🙈 ďakujem

loginexistuje
8. dec 2022

hotel kaskady

janinah
8. dec 2022

Zobrala by som ho lyžovať,ale mimo predražených silvestrovskych pobytov,na tancovacku ho asi nezoberieš a ani sa v tom hluku nevyspi
Voľná budú mať dosť.

lucik194
8. dec 2022

na 2 noci nikam, jedine k rodine a znamym kde prespite

silvestrovske pobyty kazdy hotel ci penzion predava na 5-6 dni.....

lasona
8. dec 2022

@loginexistuje to je fajn, ale to už bude vybookovane

loginexistuje
9. dec 2022

@lasona ed skus ja som objednavala dva tyzdne dozadu ale su tam tri noci v ramci silvestra

lenkadenisa
9. dec 2022

@noemikatka to už je trochu neskoro rozmýšľať, veď je 9.12. 😀

loginexistuje
9. dec 2022

a inak treba povedat aj financnu predstavu resp aky mas na to rozpocet (tie kaskady su drahsie

ivanakal
9. dec 2022

@noemikatka ak si na FB, tak sa pridaj do skupiny Chaty a chalupy - kupa, predaj prenajom.. tam byva denne veela ponuk. Ludia napisu ake chcu ubytko, pre kolko ludi, a dostavaju tam ponuky.

lasona
9. dec 2022

@loginexistuje fakt? Asi potom niekto musel zrušiť pobyt, lebo tieto termíny sme mali vždy plno

loginexistuje
9. dec 2022

@lasona tiez som bola prekvapena ale sa tesim ze sme to vystihli 😉

vikusjk
9. dec 2022

@noemikatka s 8r napriklad hotel Hutnik I v Tatranskych Matliaroch (pri hoteli kopcek na sankovanie, prip. kusok pesi do Lomnice, my ideme aj na sankovacku z Hrebienka - dufam, ze bude 😅), alebo pozri nejaku Besenovu, ci Tatralandiu, kde sa mozete vykupat v teplej vode

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikusjk
9. dec 2022

@elizabet173 vsak nevravim, ze je to kopcek na lyzovanie 🙂 Moja sa tam spustala na bobach, ked mala osem, aj na klzaku. Jasne, ze sa da ist aj do Lomnice, ale aj napr. vecer uz po tme pri lampach sa moze este salit vonku - to som tym myslela 😉