Kam ísť na dovolenku?

18. jún 2022

Poznate dobre miesta na dovolenku Slovensko,Cesko, pripadne Polsko? Chceme stravit aktivne dovolenku aj nieco vidiet z prirody,ale sa aj kupat a hlavne v pripade nepriazniveho pocasia,aby bolo co robit. Deti su vacsie,prvy stupen zs,takze nemusi to byt nieco pre malicke deti.

zuzubb007
18. jún 2022

K moru jednoznacne, cenovo to vyjde rovnako ako byt v preplnenom bazene, o okoli by som velmi neuvazovala

sorciera24
18. jún 2022

my chodievame do Polska, Bialka Tatranska a okolie...mas krasnu prirodu, tury,a le blizko mas skvele aquaparky - Terma Bania, Goracy potok, Chocholow, Bukowina Tatranska, Zakopane a tam kopa moznosti, prip. my sme zbehli napsoledy aj do Rabkolandu......a cenovo velmi velmi pristupne, isto lepsie ako na Slovensku

slovenka753
18. jún 2022

Tiež odporúčam skôr zahraničie. Po dvoch rokoch dovoleniek na Slovensku môžem povedať ze zahraničie je lacnejšie. Ale keď hľadáte vyslovene v SR tak Liptov. Je tam možnosť aj aktívneho vyžitia aj kúpania.

ciernysokol
18. jún 2022

K moru isto, aj kvoli zdravotnym ucinkom. Ak uz musi byt SR, tak by som sla na liptov. Mara, tury, sporty, aquapark.

travelllerka
18. jún 2022

Mňa veľmi zaujal v článku na denníku N polostrov Hel v Poľsku 🙂

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
18. jún 2022

Family rezort Lučivná, skús pozrieť, možno ťa to zaujme. Je to pod Tatrami čiže vieš vybehnúť do Tatier, jaskýň, slovenského raja, Liptov je tiež blízko…

fajnova
18. jún 2022

My sme chceli ísť na wellness pobyt na to isté miesto, kde sme boli minulý rok. So zhrozenim sme zistili, že ceny išli o sto percent hore. Škoda, chceli sme podporiť slovenský cestovný ruch, ale toto je už moc. Pôjdeme do Poľska, je to tam o polovicu lacnejšie.