Poraďte mi prosím vás nejakú dovolenku
Na hawai, alebo Austrália. Alebo nový Zéland
Kokos ja keby mozem tak 3 zivoty mi nestacia co vsetko by som chcela vidiet a tu autorka potrebuje radu.... na zemlinsku siravu chod 😂🙈
@renusko09 Norsko, fjordy, polarna ziara, Trolltunga...
Staci pozriet nejake katalogy cestoviek a hned by som si vybrala aj 30 miest na dovolenku :D :D
@renusko09 my ideme tento rok cestovať po Slovensku a okolitých štátoch muž má mesiac voľno ideme do aquaparkov v Čechách , Budapešti a poľsku na Slovensku nie nemáme toľko peňazí 🙄😂 potom popozerame rodinu co mame v Čechách na západe juhu a vychode pochodíme múzeá ( hlavne Budapešt a Praha)a zoo , jaskyne....uz máme kúpených pár nocí kade-tade v apartmánoch..ideme s 2 deťmi 6a rok a pol vtedy bude to taký rodinný trip...smejem sa že budeme ako grisvoldovci :D
Daj aspon dake kriteria co hlads,po com tuzis...
Chces more hory poznavat pamiatky alebo dobre jedlo...
Chces luxus alebo vyhodne ceny
Hotel ci karavan....
Treba si rozmysliet co hladas a co si schopna zaplatit..
K moru alebo na hory, na safari, s deťmi, bez deti, rozpočet, dĺžka pobytu... Hm? Či len tak keď niekto povie chod tam a tam a ty pôjdeš?
Ahoj! Super inšpiráciu nájdeš v tomto článku:
*TOP 7 dovolenkových ostrovov Európy: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/stale-neviete-kam-na-dovolenku-vyberte-si-z-top-7-dovolenkovych-ostrovov-europy/
Kedy, na koľko, za koľko peňazí..... Nemáš žiadne miesto, kam by ste sa chceli ísť pozrieť? S deťmi, bez???