Kam ísť na dovolenku?

renusko09
3. apr 2019

Poraďte mi prosím vás nejakú dovolenku

bronik89
3. apr 2019

Kedy, na koľko, za koľko peňazí..... Nemáš žiadne miesto, kam by ste sa chceli ísť pozrieť? S deťmi, bez???

beky1813
3. apr 2019

Na hawai, alebo Austrália. Alebo nový Zéland

wieruska1
3. apr 2019

Kokos ja keby mozem tak 3 zivoty mi nestacia co vsetko by som chcela vidiet a tu autorka potrebuje radu.... na zemlinsku siravu chod 😂🙈

tyrkysova_kobyla
3. apr 2019

@renusko09 Norsko, fjordy, polarna ziara, Trolltunga...

marcelik88
3. apr 2019

Staci pozriet nejake katalogy cestoviek a hned by som si vybrala aj 30 miest na dovolenku :D :D

lubik87
3. apr 2019

@renusko09 my ideme tento rok cestovať po Slovensku a okolitých štátoch muž má mesiac voľno ideme do aquaparkov v Čechách , Budapešti a poľsku na Slovensku nie nemáme toľko peňazí 🙄😂 potom popozerame rodinu co mame v Čechách na západe juhu a vychode pochodíme múzeá ( hlavne Budapešt a Praha)a zoo , jaskyne....uz máme kúpených pár nocí kade-tade v apartmánoch..ideme s 2 deťmi 6a rok a pol vtedy bude to taký rodinný trip...smejem sa že budeme ako grisvoldovci :D

osky
4. apr 2019

Daj aspon dake kriteria co hlads,po com tuzis...
Chces more hory poznavat pamiatky alebo dobre jedlo...
Chces luxus alebo vyhodne ceny
Hotel ci karavan....
Treba si rozmysliet co hladas a co si schopna zaplatit..

dopolbokaodrata
4. apr 2019

K moru alebo na hory, na safari, s deťmi, bez deti, rozpočet, dĺžka pobytu... Hm? Či len tak keď niekto povie chod tam a tam a ty pôjdeš?

oli_
14. júl 2019
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

Ahoj! Super inšpiráciu nájdeš v tomto článku:
*TOP 7 dovolenkových ostrovov Európy: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/stale-neviete-kam-na-dovolenku-vyberte-si-z-top-7-dovolenkovych-ostrovov-europy/