Dobrý deň, chcela by som sa inšpirovať, kam chodite, resp. idete na dovolenku? Tento rok mame dost obmedzený rozpočet ale dovolenku a oddych vynechať nechceme.
Do akých krajín/štátov chodievate a sú cenovo prijateľné, ak chceme mat pekny hotel, pekne ciste more a aspon plnu penziu?
Dakujem Miska
Kréta
Rodos
Čo sa myslí tým “cenovo prijateľné”? Od toho sa všetko odvíja. Je to na osobu 500€, 1500€, 3000€?
Myslím, že grécke ostrovy nepatria k tým lacnejšim v porovnaní s tureckom, tuniskom alebo bulharskom. Ak lacnejšiu dovolenku s fajn službami, tak bulharsko (aj all inclusive sú za prijateľné ceny), príp. turecko.
Tento rok máme tiež obmedzený rozpočet keďže staviame a cez leto budeme sťahovať. Takže v máji na týždeň Maďarsko a cez leto, ak ešte časovo vydá, tak turistika na týždeň v alpach. Momentálne má to napĺňa viac ako dovolenka pri mori. Krásny hotel s bazénom, doobeda na túru, poobede na bazéne. Paráda. Decká to majú tiež veľmi radi.
@pragmaticka vieš dat tip na cenovo prijateľné hotely/penzióny v alpách (so službami, ako spomínaš) Ďakujem.
V lete Sardínia.
Taliansko, Bibione - ideme 1x🙂
My ideme tento rok na Sicíliu. Destináciu pozerám vždy podľa lacných leteniek. Ono letenky a ubytovanie nevychadza vela, co je v Taliansku drahsie je jedlo,hlavne restaurácie. My ideme bez cestovky, mame rezervovany apartman. Varit sa ja nechystam na dovolenke ,ale potrebovali sme kuchynku kvoli malej,ktora bude mat v mesiaci jun rok a mozno za pobyt muz uvari raz,dva krat veceru. Planujeme vylety a aktivnu dovolenku,pozicat auto,takze jest budeme urcite prevazne v restauraciach a ranajkovat v kaviarniach. Let na Sicíliu trvá 2 hodiny. Chorvatsko by Vas vyslo lacnejsie co sa tyka stravy si myslim,cesta a ubytovanie asi rovnako. Pokial nechces vyslovene masovku,ako Makarska riviera odporucala by som niektory z ostrovov Chorvatskych. V Bulharsku som nebola,ale viem,ze to tiez byvaju cenovo dostupne dovolenky aj s cestovkou.Tam by bolo fajn si prelustrovat krajsie oblasti,kde je cistejsie more.Grecko vide asi cenovo rovnako,ako taliansko, mozno letenky su o nieco drahsie, steava a ubytovanie,asi ako Taliansko. Ak mate male deticky odporucam let ktory potrva 1:30-2 hodiny. Mam odskusane,vydrzali sme bez placu v lietadle.
Maroko a Chorvatsko
Ono cestovky maju myslím celkom prispôsobené destinácie vo fajn cenách,tam,kde i letenka ma vyhodnú cenu. Ked mrknes teraz dovolenky all inclusive na Sicíliu budu za fajn ceny aj v rezorte pri letovisku Trapani.
fu tazko povedat, aj co bude v lete, mozno ostaneme len na Slovensku behat 🙂
Asi tenerife..chceme ísť tak, že 3 dní pred odletom bukneme. Malý ostáva u tety na prázdniny týždeň
Cyprus na týždeň ❤️
severné Grécko a aspoň na 14 dní
Azory