Ahojte. Dnes od rana hladam nejaku dovolenku a neviem sa rozhodnut. Tento rok rozmyslame nad Talianskom (2 dospeli +1 dieta 7r.). Dajte nejaky tip zo skusenosti na lokalitu, ubytko a tak...
@mili7 aspoň stred Palmová riviéra, Martinsicuro určite nie hore Lignano a pod, ak už nemáš mini dieťa...hotely aj 3,4 hv , ale nie sú na takej úrovni ako v HR či inde su väčšinou veľmi strohe, strava v hotely býva skromnejšia.Ak by som si mala vybrať až dole Kalabria či ostrov Korzika, Elba, jasné, že Sicília, Sardínia je top
@mili7 ja mozem doporucit Sardiniu, IT mame celkom dost obehnute a tam bolo najlepsie.
@mili7 aj na Sardiniu sa da autom+trajekt, my sme pred par rokmi tak boli, a bolo celkom fajn mat auto k dispozicii.
@dskjhfdlkdjhl ja som to tiež pozerala, ale muž nechce ísť tak dlho autom on je taky konzervativny už vôbec nie niekde po ceste prespať.Kde ste boli?minule som našla nejaký album tu na MK boli tiež viac x na Sardinii
@eliska13 jemine, ja si to uz uplne presne nepamatam, lebo my tie dovolenky mame vzdy nakombinovane, myslim, ze vtedy sme boli tyzden vo Florencii, potom sme sa trajektom dostali na Sardiniu a cestou naspat sme este niekde boli v horach v AT. A je to uz asi tak 5 rokov dozadu. Ak si spomeniem, tak napisem. Akurat si pamatam, ze sme mali taky mini domcek par metrov od plaze a uplne presne si viem aj tu plaz vybavit, ale nazov miesta ani za pana😀
Veľa pláží je v sezóne komplet preplnené 🙄 Rimini niektoré miesta doslova hlava na hlave... my ideme do Lignano Sabbiadoro, stačí nám to a bolo tam celkom fajn 🙂
@magic08 kusok od Rimini je Catholica a tam to preplnene nebolo, aspon moja skusenost.
@dskjhfdlkdjhl ďakujem za tip 😁👌
My sme boli kedysi dávno v Bibione, bolo super a deťom sa vtedy veľmi páčilo, len dosť preludnene a more nebolo také priezračné. Predvlani Rimini, bolo úžasne. Krasne teplé more, odporúčam kuknúť San Marino, deti to zvládnu hravo. Nádherné. My sme skôr ea Grécko, ak keď pôvodne sme od vlani plánovali Toskánsko.
@dskjhfdlkdjhl mas pravdu je tam cattolica a nizsie gabice mare, monte conero, sirolo, numana.vsetko zalezi na termine a kto co povazuje za preplnene.
Ahoj, toto si prečítaj... Sú tam rozpísané top 4 lokality na dovolenku v Taliansku s malými deťmi. Je to sever Talianska, teda super, ak sa chystáte ísť autom:
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-v-taliansku-autom-a-s-detmi/
@mili7 my chodime puglia alebo sardinia, nepisala si ci letecky alebo autom