Kam do Chorvátska v septembri?

vojacka
11. jún 2019

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či bol niekto na dovolenke v Chorvátsku v septembri? A kam tam je najlepšie ísť?

bucko555
11. jún 2019

Babka bola minulý rok a vravela že voda už studena bola ale neviem presne v ktorej oblasti

kristina2412
11. jún 2019

@vojacka závisí od toho, ako teplé je leto v tom ktorom roku. Ja som bola v polke septembra, teplota vzduchu okolo 30 stupňov a tak teplú vodu som ešte nikde nezažila..a to som toho uz pochodila...určite by som volila strednú alebo juznu Dalmáciu, vyhla by som sa ostrovom okolo ktorých je hlbšia a samozrejme aj studensia voda...

vojacka
autor
11. jún 2019

@kristina2412 ďakujem, tak dúfam, že bude teplé leto, lebo ideme prvýkrát a vôbec neviem, že kde je tak najlepšie 🙂

nikpa
11. jún 2019

@vojacka my chodíme do Chorvátska len v septembri, vždy na juh a nikdy sme nemali zimu ani studené more

marcelatje
11. jún 2019

My sme boli minulý rok a bolo super. Teplo, žiadne davy, normálne sa dalo kúpať. Ale počasie je nevyspytateľné, môže sa pokaziť hocikedy, aj v lete 🤷‍♀️
Ono pocitovo ta voda je vždy chladnejšia ako vzduch, takže keď do nej vchadzas studeni ci je júl ci september.

kristina2412
11. jún 2019

@vojacka podľa predpovedí má byť extrémne teplo,tak dúfam že Vám to vyjde👍a ešte ma napadlo,nevyberajte si nejakú mini dedinku😉nám sa stalo že skoro všetko bolo zatvorene😀len krčma a potraviny fungovali,už balil aj predavač suvenírov.

megyi1711
11. jún 2019

@vojacka
My chodime do chorvatska do crikvenice a spokojnost,nie je to daleko voda je fajn nato ze je to hore a plaz super hlavne s deckami,na plazach su stromy kde sa da schovat pred slnieckom a vsade restiky bary hned pri plazi...neviem ci chcete ist s detmi alebo len sami 🙂 este sa mi velmi paci Primosten,historicke mestecko je to trochu nizsie od crikvenice taky stred tam bolo super tiez...