Kam do Chorvátska s malými deťmi?

violaliptakova
2. aug 2018
nini1010
2. aug 2018

Ja po tohtorocnej dovolenke hovorim Porec.Istria cize prijatelna dlzka cesty,lokalita pokojna akor pre rodiny,na vyber ako pokojna kamienkova plaz s postupnym vstupom do mora tak aj pieskova s bielym pieskom.

hettinka
2. aug 2018

takýchto tém tu bolo za leto nespočetne veľa, aj tipov na konkrétne oblasti, hotely, apartmány ... skús pozrieť, alebo aspoň konkretizovať, aké veľké deti, aký typ ubytovania, do akej sumy, iné požiadavky ...

prskoletka
2. aug 2018

my sme boli 2.x v Zatone pri Zadare...piesok a plytká teplá voda

violaliptakova
autor
2. aug 2018

@hettinka mam dcerku bude mat 5 rokov a syna ten ma 6 mesiacov. Chceme ist so svagrovcami oni maju rocneho a 12 rocneho. Čiže sa musíme prispôsobiť tym malym tak hladame nieco bližšie aby sa moc dlho necestovalo.

hettinka
2. aug 2018

@violaliptakova na Istrii Porec, Rabac, Novigrad alebo Moscenicka Draga. Na ostrove Krk Baska, pripadne oblasť Kvarner mesto Crikevnica.
Tiež nie je zlý Zadar a okolie, zdá sa to ďalej, ale po diaľnici je zo časovo podobne, ako juh istrie.

brona235
2. aug 2018

@violaliptakova ostrov pag kamp strasko.
Ak teda moze byt aj kamp. Ale su tam aj domceky na prenajom.

bajuska44
3. aug 2018

@violaliptakova Kým boli deti malé chodili sme do Crikvenice. Kúpať sme sa chodili na platenú mestskú pláž, ktorá je piesočnatá, upravená, veľa stromov, stánky s občerstvením. More bez kameňov a dlho plytká voda. Len si treba vybrať ubytovanie bližšie k vode, prvýkrát sme bývali cca 1,5 km od mora 🙂. Ja som vliekla veci na kúpanie a muž dcéru na rukách

olgapetrikova
3. aug 2018

Brač je krásny a veľmi vhodný pre deti. Jednoducho sa dajú nájsť "súkromné pláže" s jednoduchým prístupom do mora, kde široko ďaleko nebude ani nohy. Hovorila si však, že nechcete dlho cestovať a na Brač je to vyše pol dňa cesty (samozrejme záleží odkiaľ zo Slovenska pôjdete). Dobrá alternatíva za Brač by bol aj ostrov Krk, čo je vlastne prvý ostrov na severe. Nie je to síce to najlepšie čo Chorvátsko ponúka, ale ak nie ste veľmi nároční...

lus83
24. aug 2018

@nini1010 a ta pieskova je kde? Dakujem

adrianalucia
24. aug 2018

ostrov Rab, mesto Lopar a Rajská pláž,, všetky pláže pieskové

nini1010
24. aug 2018

@lus83 V Poreci?No neviem ako to vysvetlit...je tam taka nova malicka plaz.pozrem na mape ako sa vola.

nini1010
24. aug 2018

@lus83 Myslím, podľa satelitného pohľadu že je to niekde pri Materada ale nedám za to ruku do ohňa.

oli_
14. júl 2019
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

Ahoj, v týchto článkoch nájdeš tipy na oblasti a pláže vhodné práve pre rodiny s malými deťmi na dovolenku v Chorvátsku:
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/kam-na-rodinnu-dovolenku-s-detmi-v-chorvatsku-i/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/kam-na-rodinnu-dovolenku-s-detmi-v-chorvatsku-ii/