Kam do Chorvátska s 9 mesačným bábom?

mixalka27
1. feb 2012

mile mamicky mam doma 4 mesacne babo a radi by sme s mm a malym sli v lete na dovolenku do chorvatska, maly bude mat tak 9-12 mesiacov, nemame este presny termin 😎 . Nevieme vsak kam by sme mohli ist s takym drobcom, najradsej by som sla do cisteho apartmanu niekde blizko mora, pripadne ak poznate nejaky pekny baby frendly hotel-penzion, rada si dam poradit. Preferujeme urcite kamienkove plaze. dakujem vsetkym za pomoc/

pastelka99
1. feb 2012

Ak ti môžem poradiť, tak ja odporúčam Taliansko Lido die Solo ( neviem ako sa to píše ) alebo Bibione, my sme boli v Lido di e Solo minulé leto a naša malinká mala začiatok 9 mesiaca, bolo to v septembri, bývali sme v apartmánoch kde sme si sami varili a mali všetko vybavenie , bolo super , pláž piesočnatá, voda teplučká aj sa kúpkala a veľmi sa jej to páčilo, nočný život zvládala, spinkala nám v kočíku a my sme sa prechádzali po peších zónach, bolo tam plno detí malinkých až sme sa čudovali 🙂, inak sme išli na aute a cestu zvládla bravúrne 🙂

pastelka99
1. feb 2012

@mixalka27 Ak ti môžem poradiť, tak ja odporúčam Taliansko Lido die Solo ( neviem ako sa to píše ) alebo Bibione, my sme boli v Lido di e Solo minulé leto a naša malinká mala začiatok 9 mesiaca, bolo to v septembri, bývali sme v apartmánoch kde sme si sami varili a mali všetko vybavenie , bolo super , pláž piesočnatá, voda teplučká aj sa kúpkala a veľmi sa jej to páčilo, nočný život zvládala, spinkala nám v kočíku a my sme sa prechádzali po peších zónach, bolo tam plno detí malinkých až sme sa čudovali emoticon, inak sme išli na aute a cestu zvládla bravúrne emoticon
Inak v Chorvátsku je dosť studené more, viem, že čisté a slané , no studené.

veronikam
1. feb 2012

My sme boli s malym v Chorvatsku na ostrove Pag, a urcite sa tam vratime. Su tam krasne ciste nekomercne plaze, klud, pokoj, nadhera. 😉 . Maly mal vtedy 3,5 mesiaca 😉 ked sme boli.

eeffka
21. jan 2013

@mixalka27 osobne by som isla na sever (KRK a vyssie Pula) su tam stromy, a podnebie podobne nasemu + more

nizsie je to ako v mexiku 😀 sucho, prasno..... pre tak male dieta je kazdy strom dobry.

stanislavao
21. jan 2013

vsade v chorvatsku mate krasne. vobec nieje pravda ze na juhu, ako prasno a sucho. tucepi napr su uzasne. more blizko hotelov, stromy, piniove haje, tien pri more, plytka voda. my sme kvoli detom boli na severe v crikvenici - nikdy viac. naozaj. skoda penazi. k moru daleko. boli sme aj na kvarneri, co vlastne tiez patri crikvenici, bolo tam pekne, ale s juznejsimi castami sa ten sever neda ani porovnat. alebo potom istria - porec, pula, rabac, rovinj - ale nebola som tam. ja som chcela kvoli detom blizko, ale skutocne som to olutovala. lebo deti v noci aj tak spia, cize cesta by bola ok a oplati sa ist nizsie kvoli prostrediu.

eeffka
21. jan 2013

@stanislavao @mixalka27

crikvenica je bleeee, humus a spina v mori, treba ist do strediska co nema hned oproti ostrov, lebo tam su same splasky... odtial som si priniresla peknu alergiu koznu

na pule skus rezort Punta verudela, bola som tam a uzasne sluzby, more, uzavrety areal na takom poloostrove, je kde kocikovat... nedaleho historicka Pula ak ste na take

stanislavao
21. jan 2013

@eeffka nesuhlasim s tym, ze crikvenica ma spinave more. to nieje pravda. crikvenica ma modru vlajku za cistotu mora a voda bola skutocne cista a aj plaze.
a taktiez nesuhlasim, ze ked je oproti ostrov, tak je more spinave, lebo ostrovy su skoro vsade a aj v tucepoch je oproti v dialke ostrov a aj na makarsej a voda je neskutocne krasna.

eeffka
21. jan 2013

@stanislavao ok tak sa kup v crikvenici, ti to neberiem, mna tam uz nikdy nikto nedostane, nebudem to rozoberat ale ked mas dianozu zo "splaskov" a mas to od isteho dna, tak asi ze v zachode som sa nekupala
detto dalsi 4ludia co sme tam boli. a tie mastne flaky co tam plavaju na vode urcite nie su z opalovacich kremov.
Crikvenica v 2010.

lolittka
27. jan 2013

jednoznačne Tučepi 🙂 a celkom super ohlasy som počula aj o dedinke Promajna, pri Baška Vode...ale dovolenku už asi máte za sebou...kde ste teda nakoniec boli? 😉

cvikla969
3. feb 2013

ja by som sa opytala inak.nechcem ist daleko ale hladam mestecko v chorvatsku kde to trosku zije..?vecerne mestecko ,ihriska... ?

danist
24. feb 2013

My sme boli v Crikvenici 2x a urcite tam znovu skoncime.More ciste a plytke daleko,takze vhodne pre deti.Je pravda ze skor treba ist niekde do vily ako do hotela AD turres,pretoze ten je strasne do kopca a daleko od more.Co sa tyka ihrisk pre deti je tam dostatocne a barov s diskotekami tiez.Chodime do Vily MILAT ktora je 150m od pieskovej plaze a asi 600m do centra,kde sa vzdy nieco deje.Teraz obnovuju aj promenadu.Premava aj vlacik do Seliec a na Kacjak priblizne kazdu hodinu.V centre pristav s lodami ktore ponukaju vylety na Krk-Šilo alebo Vrbnik.More je bez jezkov,ale zato sem-tam vidiet kraba alebo raciky male.Moj syn sa dostatocne ponahal minuly rok za rybkami v mori.No a najlepsia zmrzka je cestou do centra u Samira.

alzbet124
25. feb 2013

Ahojte, pozerala som na Makarskej riviére mestečko Krvavica...nemáte niektorá skúsenosť?

selecta22
16. mar 2013

a baby kedy najskor sa da ist do chorvatska, kedy uz je more teple? co myslite zaciatkom juna?

rora
16. mar 2013

@eeffka Pulu mozem odporucit tiez 🙂
ten polostrov punta verudela je vhodny na kocikovanie, je pod ihlicnatymi stromami cize tam az tak neprazi slnko, dcera mala 11 mesiacov ked sme tam boli 🙂 sice plaze take mensie a kameniste, ale dalo sa 🙂 cista voda

lauraa
16. mar 2013

My sme boli na Rabe zaciatkom juna a more bolo teple..