Máte tipy na dovolenákup do Grécka autom? Ďakujem
My chodíme do Asprovalty, typické letovisko reštaurácie, obchodíky v pondelok trhy veľká pláž, diskotéky...
@jana0007 my sme boli tiež pred rokmi s deťmi v Sarti. Je to dosť pokojné stredisko oproti iným, ale o to krajšie more a samostatné pláže. Určite romantika, najkrajší východ slnka nad Athosom. Pochodili sme aj okolité pláže, je ich tam viac ale nepamätám už ako sa volajú, ale nádherná pláž je sj známa Orange beach. Akože určite odporúčam. Boli sme v kláštoroch, naozaj zážitok veľký, len prvý dojem bol strašný keď sme prišli skoro ráno na miesto činu 😀bývali sme v novej časti, z rána úplne mŕtvo, všetko ešte spalo na ceste konské lajná, všade okolo bodliaky (je pravda, že Gréci sa moc nestarajú co nie je ich ) chýbalo nám trochu života.Na večerné promenády to bolo dosť ďaleko, takže sby sme ušetrili čas chodievali sme ak autom. Trochu nám chýbali aj viac kolotočov, viac atrakcií pre deti, pretože sme už vedeli porovnať, ale vôbec nicts toho nám neubralo na nálade 😉práve naopak, velmi sa nám páčilo, hlavne more, piesok, prvý deň nás už očaril najkrajší výhľad nad Athosom a spoločnosť nám robili túlavé pouličné psy 😀😍😍😍
@ivkazba
@ivankamirka
@cukroska máte kontakty na miestnych? alebo bukujete v hoteloch. Alebo je možnosť aj na blink.
a ešte ma zaujíma, nebojíte sa, že sa pokazí auto , na tak dlhej ceste. Niekde mimo mesta,...tiež sme rozmýšlali nad Chalkidiki, ale manžel nechce hlavne kôli tomuto .
@ollynka keďže chodíme začiatkom augusta tak sme si rezervovali ubytko. Náhodou som našla pani čo žije v Asprovalte (Češka) ponúka aj ubytko, bývame u nej 😁
@ollynka auto treba pred jazdou skontrolovať a poistiť. Medzi Belehradom a Nišom zvykne kaziť autá "náhoda" ktorá ťa vyjde aj na 800€,takže nezastavovať, alebo nenechať auto bez dozoru. Volať AS.
@ivankamirka veď toto,...presne tieto obavy máme,...
@ivankamirka aj mi pošleš do správy kontakt na ňu?😉 tento rok sa určite nechystáme,..možno tie budúce, sme čerstvo presťahovaný máme iné starosti,...na internete som pozerala neakých súkromníkov, ale ja sa k nim akosi neviem dopátrať, len CK mi ukazuje.
Dievcata, asi neviete o tomto 😔 https://www.cas.sk/clanok/860855/zdrvujuce-nasl...
@jana0007 rodičia chodia už vyše 12 rokov každý rok do Sarti. Je to stredný cíp. Ale ubytovanie bukujú už pred Vianocami. Ale ďalej od pláže sa možno nájde aj teraz niečo. Je to menšie stredisko, žiadne veľké hotely, dostatok taverien aj obchodíkov. Turisti hlavne Maďari, tých je tam ozaj najviac, potom Srbi a potom Slováci a Česi.