Ahojte.
Prosím vás bol niekto z vás v Kalogria beach hoteli na Peloponéze v Grécku? Ideálne tento rok. Prosím vás, aké sú tam vodné atrakcie a ako sa približne pohybujú cenovo? Majú napríklad dostupný aj paddleboard alebo vodný bicykel? V cestovke ani z hotela mi to nevedeli povedať.
Skúšali ste si tam niekto prenajať bicykel? Klasický, nemusí byť elektro. Máte nejaký kontakt alebo cenník? Pomôže nám to urobiť si rozpočet na dovolenku 🙂
Ďakujem veľmi pekne
@marsmykkok my sme chceli hlavne šport... Bicykle, vodné bicykle, paddleboard, plávať, prechádzky, beh a tak... A nechceli sme hlavu na hlave 🙂 a tie ihriská vyzerajú super. Z cestovky nám hovorili, že sa bude dať cez delegátku objednať tá požičovňa bicyklov, na internete som našla že niektoré požičovne ponúkajú aj službu že ich dovezú priamo na hotel a potom ich odvezú. Ale konkretne pre túto oblasť akosi neviem nič nájsť.. alebo konkrétny cenník
Boli sme minulý rok .všetko 100 percent .perfektná aktívna ,zároveň oddychova dovolenka
Ale zas nie je to 5 hviezdičkové hotel .s tým treba rátať .no deti si užili a aj nam dospelým sa páčilo .chodíme každý rok
@kristinapetronela aké ste mali aktivity? 🙂
Pre deti je tam klub každé doobedie aj poobede ,večer diskotéky a inak vodné športy ...konajú sa odtiaľ aj fakultativne výlety
@kristinapetronela a teda aké vodné športy ste tam mali k dispozícii? 🙂
No veru vodné športy si už nepamätám, bola som 2019. A bicykel, no ak nemá hotel, netuším kde je najbližšia požičovňa, je to na úplnej samote a netuším koľko km je nejaké menšie mestečko, asi dosť daleko. Za mňa trocha zlá voľba ak ste chceli aktívnejšiu dovolenku, je to tam ako na opustenom ostrove. Aj autobusová zástavka daleko, nedá sa okrem hotela nikde ísť, nikde nič nie je.