Kalabria a Sicilia karavanom - poraďte kemp a čistú pláž

yvana74
3. mar 2019

Zdravim. Mate osobnu skusenost s karavaningom v Kalabrii alebo na Sicilii a viete pripadne odporucutit prijemny kemp v blizkosti cistej plaze? Dakujem 🙂

lasskonka
3. mar 2019

@yvana74 ahoj.pred par rokmi sme boli na dovolenke v kalabrii. Boli sme v hoteli solemare, no o kus dalej bol takyto kemp.kemp bol na konci plaze ktoru ukoncovalu vysoke skaly. Plaz more bolo to najkrajsie a najcistejsie co som kedy videla. Na plazi uplny klud, par ludi kedze dole pri plazi bol len tento hotel. Dufam, ze je to tam stale take krasne. S kempom ale osobnu skusenost ale nemam, len sme tam videli teda ze kempuju karavany. Adresa hotela-Loc. Baia Del Tono Capo Vaticano, 89865, Ricadi Taliansko. Skus pozriet, bolo to v blizkosti ten kemp.

yvana74
autor
3. mar 2019

@lasskonka vyborna poloha, dakujem za tip 🙂 👍

oli_
14. júl 2019
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

Ahoj! Prepáč, že trošku odveci píšem. Sicíliu aj Kalábriu mám scestovanú, ale nie karavanom. Len mi tak napadlo, že keď už tam budeš, tak toto sú moje tipy a inšpirácie na super miesta, pláže a výlety:
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/najkrajsie-plaze-sicilie/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-v-kalabrii-2015-nase-zazitky-z-juzneho-talianska/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/tipy-na-vylety-kalabria-sicilia-juzne-taliansko/

yvana74
autor
14. júl 2019

@oli_ dakujem velmi pekne za tipy. Urcite sa budem nabuduce inspirovat. Pred tyzdnom sme sa vratili po 2,5 tyzdni v taliansku. Na Siciliu sme sa nedostali, pretoze kalabria je tak uzasna ze sa nam odtial nechcelo 🙂. Do Tropey som sa zalubila, a nabuduce bude hadam aj ta Sicilia 🙂
Dakujem velmi pekne. Kalabriu odporucam vsetkym Italofilom 🙂

petranitra
29. dec 2020

Dobrý deň, na Google som hľadala tému karavanom na Sicíliu ... a našla som Vašu diskusiu.
Mali by ste prosím čas napísať mi pár skúseností. Ďakujem. Petra Radulayová