Dobrý deň, prosím Vás je tu niekto,kto je aktuálne alebo bol teraz niekedy aj s deťmi na dovolenke - Južný Cyprus Protaras? Zaujíma ma ako znášaju deti momentálnu teplotu mora a celkovo počasie. Vraj nie je také ako predchádzajúce roky….Vďaka
My letíme začiatkom júla. O aké zmeny ide? Nič som nepostrehla, čo sa zmenilo ?
@lenkassk dobrý deň chcela by som sa informovať možno mi budete vedieť poradiť, musia mať detí do 15 rokov pas, alebo stačí OP s fotkou.
@zabiatko1607 kopírujem z mailu, v ktorom sme dostali pokyny. Naše deti majú pasy.
Toto sa tam uvádza : Každý cestujúci, aj deti, musia mať na cestovanie do cudziny vlastný cestovný doklad - deti do 15 rokov pas.
@zabiatko1607 nám v cestovke povedali,že pas. Syn má 3r.
@zabiatko1607 op s fotkou, juzny cyprus je vramci EU. aj my sme boli len s OP.
@matkahelka ďakujem za info,ja som už stoho jeleň, 10 ľudí mi povie že pás netreba len op s fotkou, a potom ďalší 4 že musí byť pas 🤔 problém je v tom že už nestihneme vybaviť pasy,a začínam mať stoho paniku.
@zabiatko1607 vramci EU staci OP s fotkou. aj na pozemnu, aj letecku dopravu. ved je to info verejne dostupna na oficialnych strankach ministerstva vnutra, ci zahranicia.
@ifka888 prosim ta a ty si kde doteraz bola? OP mozu mat aj babatka. ach.
@zabiatko1607 vidis to a potom tu hladaj rady, ked tu niekto spal ako sipkova ruzenka a nevie, ze aj detom pod 15 rokov je uz par rokov mozne vybavit OP.
@matkahelka veď toto ,a potom je človek zneistený 🤔
@ifka888 ak môžem pripojím sa. Tiež ma zaujíma ako to tam je. Kedy idete?