Ahojte poraďte ktorý hotel si vybrať. Dome beach alebo Chrysomare Beach .
Ideme s deťmi 5a4rocne...
Pripadne iný hotel kde ste boli spokojné s detmi .
Ďakujem
Chrysomare je pekny čistý novy hotel, maju program pre deti, pláž jej kúsok, ta je mestská, stoji 2,5€/lehatko/den.
Ten druhý nepoznám.
@jurka2907 Izbu sme mali peknú, veľkú, s výhľadom práve na ten detský bazén a bazén s vírivkami,plus na more.
Pláž Makronissos je top pláž na Cypre, takže logicky tam bolo veľa ľudí, ale ako som spomínala,hotel má aj svoju pláž s lehátkami alebo to môžete vyriešiť tak, že ležať budete areáli hotela pri bazéne a do mora sa odtiaľ pôjdete len priebežne kúpať.
@jurka2907 My sme boli cez covid, vtedy ani nefungovali všetky služby hotela,ani animácie,ale aj tak bolo výborne.
Neviem,kde si čítala zlé recenzie,ale ja práveže viem o tom, že v tom Chrysomare je len malá pláž v zálive, kde stojí voda a býva tam naplaveného veľa bordelu,plus aj riasy.
@jurka2907 boli sme minulý rok. Mala som tu alebo v skupine Cyprus tuším aj recenziu. Hotel by už potreboval rekonštrukciu. Dokonca sme v kúpeľni našli mravce a to my si fakt nepotrpime na luxus. Bazény boli super, more tiež, pláž preplnená, ale dá sa. V okolo však nič nie je. Obchod je cca 10 minút pešo a toľko je aj zastávka. Akože boli sme spokojní, ale za tie peniaze by som si vedela predstaviť viac, nebol tp zas lacný hotel, aby sme zbadali v kúpeľni mravce a smrdela tam aj klíma.
@jurka2907 s detmi tohto veku urcite dome beach
Boli sme teraz prelom jul august. Vecer trosku nuda ak chcete ist napriklad na kolotoce treba ist na buse ale odporucam.super ceny tam cenovo lepsie ako ked pride k nam obycajny kolotoc do humenneho. A plaz makronisos topka.❤️ Co sa tyka jedla to bolo slabsie ako napriklad v bulharsku. Ale hladny nebudete..my sme boli v hlavmej budove tam mravce neboli hned za recepciou. Je tam pri recepcii obchodik tam sme kupovali napriklad do zastrciek aby sme mohli nabijat telefon. Obsluha bola super v jedalni dievcata mile. Jedli sme na terase ale pomedzi stoly chodili macky ak vam to vadi treba jest dnu🙂
@jurka2907 za dcerkou na fotke co vidis v tych boli mravce.ale len dolu. Potvrdili mi to slovaci ktori prisli neskor a sme sa s nimi spriatelili. V hlavnej budove ok
@jaja20 dolu boli a aj v druhej casti ako velky bazen tiez dolu..🙂to len co mi hovorili slovaci ubytovany tam. Inak mohlo to tam byt dobre nabuduce vezmem tuto cast na poschodi. V hlavnej budove sme mali vyhlad na strechu. Ale my sme brali lasminutku takze uz nebol vyber
@jurka2907 toto bolo na hotelovej plazi lehatka cez tyzden zadarmo ale tam nikto nebol stale boli prazdne lebo na tejto plazi bolo dost kamenov vo vode plus piesok hrubsi vsetko hned vedla na makronisos
Aj my sme boli v Dome min rok, ale bez ck čiže sami hotel a sami letenky z Viedne .. ale videla som aj LM ceny a nebola daleko od tej našej, ja som to riešila takto v januári už všetko ..pláž bola najkrajšia akú som videla teda more , ale plnka a to sme v septembri boli čiže júl august musí byť ozaj fullka ale nádherné ozaj waw. Hotel starší , jednoduchší ako písali baby vyššie, jedlo priemer slabšie ale stačí no, Turecko je iné niečo hah, izba bola veľká rodinna s posuvnými dverami. Mravce sme nemali 😁
@simik411 ahoj toto je prosím ta hotelová pláž?
Na fotkách to tak nevyzerá ze plnka ale ,čítala som o Cypre ze všade sú plaze dosť preplnené, nie to ešte na tejto krásnej 😍
Ja chodím dlhé roky len Turecko,Chorvátsko...pozerám aj iné hotely na Cypre ale tento asi je naj.
Moc ďakujem
@jurka2907 nie, nie to je tá známa makronisssos 🤩topka naozaj. Hotelova je kúsok vedľa ale obidve sú priamo z hotela prístup ,akurát ta hotelova má zadarmo lehátka a nikto tam skoro nie je lebo piesok a voda nie sú také krásne ako na tej makronissos.. hotel necakaj že bude ako Turecko to ozaj nie ja by som dala 3* jedlo to isté ale akože stačí mäsa zeleniny veľa je, aj sladké dosť, pár drinkov alko ,bary sú 2 pri bazéne detskom 😁 druhý pri tej hotelovej pláži.. v plnej sume ten hotel nestojí za to podľa mňa, napr teraz ho pozerám a dalo mi tuším cez 5k 🤯 pre 2 a 2 deti malé, to je veľa kks veľmi ,ale bol min leto na LM ,skoro vždy som to sledovala a vtedy bola cena ok vs kvalita hotela. Okolo 2400 mi to davalo ( 1 a 4r dieťa). ale samozrejme pláž ta stojí za všetky drobne 😍 poloha hotela proste prebije všetky mínusy.
Presne medzi tymito dvoma hotelmi som sa minuly rok rozhodovala ... Napokon sme leteli do Paphosu kvoli známym ... Ale, ked som ich porovnávala Chrysomare mi prisli lepšie izby a hned tam bola plaz, ale nepáčil sa mi zase ten bazén, také nič moc pre deti ... Ale dome beach sa mi zdal lepší, že aj v bazene detskom boli smykacky pre deti, aj sa mi zdal celkovo krajsí 🙂