Jesolo beach v Taliansku

22. aug 2024

Ahojte chcela by som sa spýtať ci ste boli niektorá koniec septembra v jesolo beach v Taliansku? Aká je voda koncom septembra? Dá sa tam ísť ešte s malým dieťaťom? Ďakujem

cakanka22
22. aug 2024

Pred pár rokmi sme boli v septembri na Lido di Venezia, pár km od Lido di Jesolo, a mali sme tenké bundičky, dlhé nohavice, aj pršalo a more, no pre otužilcov bolo dobré🤪😁 ale pláž bola prázdna

marci77
22. aug 2024

to je uz dost neskoro
zaciatkom a tak do polovice septembra ....ak pocasie vydrzi by mohlo byt super, potom uz ani velmi nie na kupanie

nyusika
22. aug 2024

no...hlavne je to more spinave.
a nielen mutne od bahna na dne, ale aj realne spinave

kajakamura26
22. aug 2024

Ja si myslím, že to je neskoro. Nešla by som.

kiki68
22. aug 2024

Urcite nie, koniec Septembra to uz neni na kupacku. Zaciatok ano, cca do toho 11.9 to je ok, potom uz je to pocasie chladnejsie a nestabilne.

eviku777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eviku777
2. sep 2024

Kazdy rok je uplne iny. Do Talianska chodim od 1994 vzdy prvy junovy tyzden a druhy septembrovy tyzden, nevynehala som ziadny rok uvedene terminy ani cez covid, zaroven pracovne uz 3 roky som v IT jesolo a okolie kazdy vikend kazdy jeden bez pauzy, som maximalne zamrznuta a je mi zima ked je pod 30 st. Moje telo sa citi fyzicky najlepsie plne energie ked je vonku 30 a viac a v noci teplo ako aktualne. Pisem to kolj tomu aby ste vedeli zhodnotit.. v pol septembri je krasne teplo aj teraz som v IT 30-35 st posledny rok aom sa ja " zmrzlina" kupala este 17.10.2023 bolo 37 at. Polovica aeptembra ziadny problem niektore roky sa stalo ze rana a vecery su chladnejsie ale dni maju super teplotuna plaz

eviku777
2. sep 2024

@kiki68 najnestabilnejsie pocasie je august to je burka na burke ovzdusie je " prehriate" ked urobim priemer dovoleniek tak jun a september 99% nemam dazd/ burky 2 x som bola auguste denne prsalo alebo burka